Θέλετε να γίνετε επαγγελματίες στο Lol; Δοκιμάστε την τύχη σας στο LCS

Ο καλοκαιρινός δρόμος του 2013 συνεχίζεται με το Ανοιξιάτικο τουρνουά προαγωγής: ΡΑΧ / Gamescom Προκριματικά, μαζί με τους τοπικούς προκριματικούς LCS Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης.  Οι νικητές κάθε event θα κερδίσουν μία θέση στο τουρνουά προαγωγής της επόμενης σεζόν για μία ευκαιρία να γίνουν επαγγλεματίες του LCS στο 2014. Η ομάδα σας μπορεί να προκριθεί με το να αναρριχηθεί στην κατάταξη ομάδων 5χ5 και κερδίζοντας στο online τουρνουά.  Οι τέσσερεις ομάδες στους ημιτελικούς στην Βόρεια Αμερική θα πετάξουν στην ΡΑΧ στο Σιάτλ, ενώ οι 4 Ευρωπαϊκές στην Gamescom στην Κολωνία, όπου θα αναμετρηθούν μπροστά σε ζωντανό κοινό για μία θέση […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο καλοκαιρινός δρόμος του 2013 συνεχίζεται με το Ανοιξιάτικο τουρνουά προαγωγής: ΡΑΧ / Gamescom Προκριματικά, μαζί με τους τοπικούς προκριματικούς LCS Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης.  Οι νικητές κάθε event θα κερδίσουν μία θέση στο τουρνουά προαγωγής της επόμενης σεζόν για μία ευκαιρία να γίνουν επαγγλεματίες του LCS στο 2014.

Η ομάδα σας μπορεί να προκριθεί με το να αναρριχηθεί στην κατάταξη ομάδων 5χ5 και κερδίζοντας στο online τουρνουά.  Οι τέσσερεις ομάδες στους ημιτελικούς στην Βόρεια Αμερική θα πετάξουν στην ΡΑΧ στο Σιάτλ, ενώ οι 4 Ευρωπαϊκές στην Gamescom στην Κολωνία, όπου θα αναμετρηθούν μπροστά σε ζωντανό κοινό για μία θέση (για την περιοχή τους) για τα ανοιξιάτικα προκριματικά της επόμενης σεζόν .

Για να μπορείτε να συμμετέχετε, φτάστε σε μία από τις τοπ 16 θέσεις στην κατάταξη 5χ5 έως τις 26 Ιουλίου στις 22.00 Ώρα Ελλάδας για την Β.Αμερική ή στις 13.00 Ώρα Ελλάδας για τους διακομιστές της Ευρώπης. Το online τουρνουά θα μεταδωθεί ζωντανά στις 3 – 4 Αυγούστου, πριν από την Gamescom στις 21 – 25 και την ΡΑΧ στις 30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου.

Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το MLG Anaheim στις 28 – 30 Ιουνίου για να δείτε ποια ομάδα από τις Διεκδικητή θα κερδίσει την πρώτη θέση στο ανοιξιάτικο τουρνουά προαγωγής για την Β.Αμερική.

Περισσότερα νέα για το League of Legends