Τα πρώτα laptop της Toshiba με υποστήριξη υπερυψηλής ανάλυσης για Ultra HD Gaming

Στην οικογένεια laptop Tοshiba Satellite P εντάχθηκαν τα πρώτα μοντέλα με υποστήριξη για την μεταφορά περιεχομένου σε υπερυψηλή ανάλυση Ultra HD από τον υπολογιστή μέσω της θύρας HDMI σε τηλεοράσεις 3840 x 2160, δηλαδή τετραπλάσιας ανάλυσης από την Full HD. H Toshiba ανακοίνωσε πρόσφατα την σειρά UHD TV L9. «Οι χρήστες μπορούν τώρα να απολαύσουν μία νέα γενιά παιχνιδιών σε ανάλυση UHD, τις φωτογραφίες και τα video σε UHD που είναι αποθηκευμένα στο laptop, σε όλο τους το μεγαλείο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Toshiba. Η σειρά P θα περιλαμβάνει μοντέλα σε δύο μεγέθη; το ελαφρύ 15.6″ P50/P50t με ή χωρίς οθόνη […]

Στην οικογένεια laptop Tοshiba Satellite P εντάχθηκαν τα πρώτα μοντέλα με υποστήριξη για την μεταφορά περιεχομένου σε υπερυψηλή ανάλυση Ultra HD από τον υπολογιστή μέσω της θύρας HDMI σε τηλεοράσεις 3840 x 2160, δηλαδή τετραπλάσιας ανάλυσης από την Full HD. H Toshiba ανακοίνωσε πρόσφατα την σειρά UHD TV L9.

«Οι χρήστες μπορούν τώρα να απολαύσουν μία νέα γενιά παιχνιδιών σε ανάλυση UHD, τις φωτογραφίες και τα video σε UHD που είναι αποθηκευμένα στο laptop, σε όλο τους το μεγαλείο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Toshiba.

Η σειρά P θα περιλαμβάνει μοντέλα σε δύο μεγέθη; το ελαφρύ 15.6″ P50/P50t με ή χωρίς οθόνη αφής, και το μοντέλο P70 με οθόνη 17.3″. Η διάθεση της σειράς Satellite P στην Ευρώπη θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Τα νεότερα μοντέλα της Toshiba υποστηρίζουν την τεχνολογία Miracast, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν ασύρματα τα αρχεία πολυμέσων από τον φορητό υπολογιστή σε συμβατή τηλεόραση.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.