Σταθερή η τιμή του PS3

«Συνεχίζουμε να ψάχνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτήν την στιγμή» Σύμφωνα με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ της Sony στο Ηνωμένο Βασίλειο Fergal Gara, δεν υπάρχει πλάνο για πτώση τιμής του Playstation 3, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Με το Playstation 4 μερικούς μήνες μακριά, πολλοί θα περίμεναν ανακοίνωση για νέα μείωση της τιμής  του Playstation 3. Σύμφωνα με την Sony όμως δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο καθώς όπως τόνισε ο Gara «Το Playstation 3 είναι ένα σύστημα που ποτέ δεν ήταν εύκολη η μείωση της τιμής». Η Sony συνεχίζει να ψάχνει τρόπους ώστε να επέλθει μία νέα μείωση τιμής, αλλά όπως […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

«Συνεχίζουμε να ψάχνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτήν την στιγμή»

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ της Sony στο Ηνωμένο Βασίλειο Fergal Gara, δεν υπάρχει πλάνο για πτώση τιμής του Playstation 3, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Με το Playstation 4 μερικούς μήνες μακριά, πολλοί θα περίμεναν ανακοίνωση για νέα μείωση της τιμής  του Playstation 3. Σύμφωνα με την Sony όμως δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο καθώς όπως τόνισε ο Gara «Το Playstation 3 είναι ένα σύστημα που ποτέ δεν ήταν εύκολη η μείωση της τιμής».

Η Sony συνεχίζει να ψάχνει τρόπους ώστε να επέλθει μία νέα μείωση τιμής, αλλά όπως και να’χει το Playstation 3 θα συνεχίσει να θεωρείτε ένα σημαντικό σύστημα για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή την στιγμή η Sony σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός Grand Theft Auto V Bundle στις 17 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του νέου τίτλου της Rockstar.

Περισσότερα νέα για το GTA V
Tags