Καινούργιες εξελίξεις με το Nvidia Shield

Η επερχόμενη φορητή συσκευή παιχνιδιού Nvidia Shield θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τις 27 Ιουνίου του 2013 με αρχική τιμή τα 300$ , σύμφωνα με τι σημερινή ανακοίνωση τις εταιρίας   Προηγουμένως, το Nvidia Shield ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για $ 350. «Έχουμε ακούσει από χιλιάδες παίκτες ότι αν η τιμή ήταν 299$ , θα είχε μεγαλύτερη πέραση,» δήλωσε ο διευθυντής του project, Jason Paul. «Έτσι, αλλάζουμε την τιμή του Shield σε 299$.»Όσοι έχουν ήδη προπαραγγείλει το Nvidia Shield θα χρεωθούν με τη νέα, χαμηλότερη τιμή. «Θέλουμε το Shield να πάει σε όσο πιο πολλούς παίκτες γίνεται», πρόσθεσε ο Paul. […]

20/06/2013

Η επερχόμενη φορητή συσκευή παιχνιδιού Nvidia Shield θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τις 27 Ιουνίου του 2013 με αρχική τιμή τα 300$ , σύμφωνα με τι σημερινή ανακοίνωση τις εταιρίας

 

Προηγουμένως, το Nvidia Shield ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για $ 350. «Έχουμε ακούσει από χιλιάδες παίκτες ότι αν η τιμή ήταν 299$ , θα είχε μεγαλύτερη πέραση,» δήλωσε ο διευθυντής του project, Jason Paul. «Έτσι, αλλάζουμε την τιμή του Shield σε 299$.»Όσοι έχουν ήδη προπαραγγείλει το Nvidia Shield θα χρεωθούν με τη νέα, χαμηλότερη τιμή.

«Θέλουμε το Shield να πάει σε όσο πιο πολλούς παίκτες γίνεται», πρόσθεσε ο Paul.

Το Nvidia Shield δίνει στους παίκτες πρόσβαση σε μια σειρά από τρόπους παιχνιδιού, όπως Nvidia TegraZone, Google Play και Steam. Το σύστημα λειτουργεί με Tegra 4 επεξεργαστή και διαθέτει 16GB μνήμης, GPS, Bluetooth 3.0, μια mini-HDMI έξοδο, μια υποδοχή αποθήκευσης microSD και ένα βύσμα ακουστικών. Η συσκευή διαθέτει επίσης 720p multi-touch οθόνη. Για περισσότερα σχετικά με το Nvidia Shield ελέγξτε το preview της συσκευής παρακάτω.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameSpace για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με όλα τα νέα στο χώρο του Gaming.

Keep Gaming, Vpsnak