Ανακοινώθηκε το The Bureau: XCOM Declassified DLC

Το The Bureau: XCOM Declassified από την εταιρία 2Κ δεν θα κυκλοφορήσει πριν τις 20 Αυγούστου, αλλά η εκδότρια εταιρεία δεν χάνει χρόνο στο να σχεδιάσει τις προ-παραγγελίες του παιχνιδιού και τα σχέδια για το περιεχόμενο για μετά την κυκλοφορία του. Αυτοί που προ-παρήγγειλαν το The Bureau μέσω συγκεκριμένων καταστημάτων, θα έχουν πρόσβαση στο Codebreakers, μια αποκλειστική Campaign side-mission στην οποία οι παίκτες θα πρέπει να επαναφέρουν σε λειτουργία μία κυβερνητική εγκατάσταση επικοινωνίας και να εξιχνιάσουν ένα σκοτεινό μυστήριο. Επιπλέον, οι παίκτες που θα το προ-παραγγείλουν από το Gamestop θα λάβουν επίσης το Light Plasma Pistol, το οποίο διαθέτη ένα […]

Platforms
 Το The Bureau: XCOM Declassified από την εταιρία 2Κ δεν θα κυκλοφορήσει πριν τις 20 Αυγούστου, αλλά η εκδότρια εταιρεία δεν χάνει χρόνο στο να σχεδιάσει τις προ-παραγγελίες του παιχνιδιού και τα σχέδια για το περιεχόμενο για μετά την κυκλοφορία του.

Αυτοί που προ-παρήγγειλαν το The Bureau μέσω συγκεκριμένων καταστημάτων, θα έχουν πρόσβαση στο Codebreakers, μια αποκλειστική Campaign side-mission στην οποία οι παίκτες θα πρέπει να επαναφέρουν σε λειτουργία μία κυβερνητική εγκατάσταση επικοινωνίας και να εξιχνιάσουν ένα σκοτεινό μυστήριο. Επιπλέον, οι παίκτες που θα το προ-παραγγείλουν από το Gamestop θα λάβουν επίσης το Light Plasma Pistol, το οποίο διαθέτη ένα βελτιωμένο rate of fire.

Επιπλέον, η εταιρία 2K ανακοίνωσε επίσης ότι τα story-driven DLC packs είναι στα σκαριά, εκ των οποίων τα πρώτα θα είναι αποκλειστικά για το Xbox 360.

“Το εναλλακτικό σύμπαν του 1962 που έχουμε δημιουργήσει για το The Bureau είναι απέραντο και υπάρχουν πολλές περισσότερες ιστορίες να πουν για τις πρώτες ημέρες του XCOM,” είπε ο Morgan Gray διευθυντής ανάπτυξης του 2K Marin σε μια δήλωση του. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι ιστορίες μας θα παρέχουν μια νέα προοπτική για την πολεμική προσπάθεια, όπως και το Minvera’s Den DLC για το BioShock 2 που μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε μια μοναδική προοπτική της Rapture.”