Νέες πληροφορίες για το Kingdom Hearts III

Νέες λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν για το Kingdom Heart III από τον δημιουργό του παιχνιδιού,. Μιλώντας με τον Famitsu(μέσω Polygon),ο Nomura αποκάλυψε μια σειρά από gameplay και story details σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Xbox One και Playstation 4 στο μέλλον. Πρώτα απ’όλα, η ιστορία θα συνεχιστεί από την Dream Drop Distance. «Προχωρούμε με το ποιον κόσμο θα επιλέξουμε για το παιχνίδι» είπε. «Είναι το τελευταίο επεισόδιο στο έπος του “Dark Seeker” που ξεκίνησε με το original Kingdom Hearts, και αυτό θα απεικονίζεται στην τελευταία μάχη με τον Xehanort». Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το ελαφρώς παραλλαγμένο […]

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Νέες λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν για το Kingdom Heart III από τον δημιουργό του παιχνιδιού,.

Μιλώντας με τον Famitsu(μέσω Polygon),ο Nomura αποκάλυψε μια σειρά από gameplay και story details σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Xbox One και Playstation 4 στο μέλλον.

Πρώτα απ’όλα, η ιστορία θα συνεχιστεί από την Dream Drop Distance. «Προχωρούμε με το ποιον κόσμο θα επιλέξουμε για το παιχνίδι» είπε. «Είναι το τελευταίο επεισόδιο στο έπος του “Dark Seeker” που ξεκίνησε με το original Kingdom Hearts, και αυτό θα απεικονίζεται στην τελευταία μάχη με τον Xehanort».

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το ελαφρώς παραλλαγμένο virtual style που φαίνεται στο trailer,ο Nomura εξήγησε ότι η ομάδα είχε ξοδέψει πολύ χρόνο προσπαθώντας να αποφασίσει τον καλύτερο τρόπο για να κάνουν χρήση των γραφικών ικανοτήτων των next-gen consoles.

«Να πάμε για κάτι πιο ρεαλιστικό, όπως τα τελευταία έργα, η να δοκιμαστεί κάτι άλλο; Στην πορεία, θυμηθήκαμε ότι οι χαρακτήρες του Kingdom Hearts σχεδιάστηκαν αρχικά από την Disney productions,μια υφή που ήταν από τους αρχικούς μας στόχους, και ήταν ώρα να επιστρέψει. Έτσι ο Nozue πέρασε από μια σειρά δοκιμών, και τα αποτελέσματα είναι τα visuals που αναφερόμαστε στην ομάδα ως το Kingdom Shader.Μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ δραστική αλλαγή, αλλά το βλέπω ως μια πλούσια εξέλιξη του, από ότι σας έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

Όσον αφορά το gameplay,ο Nomura αποκάλυψε, «Η δράση είναι αρκετά ξέφρενη. Η πραγματικά τολμηρή δράση που είχαμε πάντα γίνεται ακόμα πιο τολμηρή και τρελή. Το Kingdom Hearts III έχει άλλους 3 χαρακτήρες που συμμετάσχουν σε κάθε κόσμο, και η προκύπτουσα δράση είναι πραγματικά συναρπαστική ! Ο εχθρός είναι πολύ πιο περίπλοκος και νομίζω ότι το gameplay θα παρουσιάσει τη νέα δυναμική ισορροπία. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας εχθρός που είναι σε σχήμα σαν όχημα, και ο Sora μπορεί να πηδήξει από πάνω του και να πετάει γύρω».

Έτσι, μέχρι πότε να περιμένουμε για να δούμε το παιχνίδι; Λοιπόν, ενώ παραδέχτηκε ότι το Kingdom Hearts III «είναι ακόμα αρκετά νωρίς στην ανάπτυξη του, θα πρέπει να ρίξουμε μια ακόμη μάτια σύντομα, πιθανώς στο Tokyo GameShow ή σίγουρα στο D23 Expo Japan event τον Οκτώβριο. Φαίνεται οδυνηρά μακριά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι περιμένουμε ήδη περίπου 7 χρόνια από τον τελευταίο τίτλο, μερικοί ακόμη μήνες δεν είναι τίποτα !».

Περισσότερα νέα για το Kingdom Hearts III