Επιβεβαιώθηκε το νέο User Interface του PS4

To Playstation 4 παρουσιάζει το UI(user interface) σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Sony σήμερα. Το βίντεο είχε δημιουργηθεί πριν μια εβδομάδα, αλλά η Sony δεν είχε επιβεβαιώσει εάν ήταν αυθεντικό. Το 3-λεπτό βίντεο δείχνει στους παίκτες ότι θα μπορούν να κάνουν «Like» σε κάποια game activities, και θα έχουν την επιλογή για να κατεβάσουν το single-player ή multi-player ενός παιχνιδιού. Επίσης δείχνει την επιφάνεια πάνω στην όποια οι παίκτες θα γράφουν τα μηνύματα τους, όπως μάλιστα παρουσιάζουν πως δουλεύει το κουμπί Share μεταξύ άλλων . Παρακάτω βρίσκεται το πλήρες βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Platform
 

To Playstation 4 παρουσιάζει το UI(user interface) σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Sony σήμερα. Το βίντεο είχε δημιουργηθεί πριν μια εβδομάδα, αλλά η Sony δεν είχε επιβεβαιώσει εάν ήταν αυθεντικό.

Το 3-λεπτό βίντεο δείχνει στους παίκτες ότι θα μπορούν να κάνουν «Like» σε κάποια game activities, και θα έχουν την επιλογή για να κατεβάσουν το single-player ή multi-player ενός παιχνιδιού.

Επίσης δείχνει την επιφάνεια πάνω στην όποια οι παίκτες θα γράφουν τα μηνύματα τους, όπως μάλιστα παρουσιάζουν πως δουλεύει το κουμπί Share μεταξύ άλλων .

Παρακάτω βρίσκεται το πλήρες βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.