Πάνω από 500.000 πωλήσεις για το State of Decay

Το Open-world zombie survival τίτλος της State of Decay πούλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα στο Xbox Live Arcade πριν από δύο εβδομάδες, λέει η Microsoft. Η Microsoft πρόσθεσε πως το State of Decay έχει γίνει «το πιο γρήγορο σε πωλήσεις Arcade παιχνίδι» στο XBLA. O Jeff Strain,ιδρυτής της Undead Labs,πρόσθεσε ότι η έκδοση του PC του State of Decay θα είναι στο Steam και το παιχνίδι θα έχει το δικό του sandbox mode. «Μπορώ να σας πω ότι εργαζόμαστε σε ένα sandbox mode σχεδιασμένο πάνω σε μια καθαρή προσομοίωση επιβίωσης», είπε. «Πέρα από αυτό» πρόσθεσε ο Strain, «Το μόνο που […]

18/06/2013
Platforms
 

Το Open-world zombie survival τίτλος της State of Decay πούλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα στο Xbox Live Arcade πριν από δύο εβδομάδες, λέει η Microsoft.

Η Microsoft πρόσθεσε πως το State of Decay έχει γίνει «το πιο γρήγορο σε πωλήσεις Arcade παιχνίδι» στο XBLA.

O Jeff Strain,ιδρυτής της Undead Labs,πρόσθεσε ότι η έκδοση του PC του State of Decay θα είναι στο Steam και το παιχνίδι θα έχει το δικό του sandbox mode. «Μπορώ να σας πω ότι εργαζόμαστε σε ένα sandbox mode σχεδιασμένο πάνω σε μια καθαρή προσομοίωση επιβίωσης», είπε.

«Πέρα από αυτό» πρόσθεσε ο Strain, «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή σε ότι μας ζητάνε οι οπαδοί του παιχνιδιού, και οι ανάγκες τους θα μας καθοδηγήσουν σε μεγάλο βαθμό τις αναπτυξιακές προτεραιότητές μας, οπότε μείνετε συντονισμένοι».

Μετά από ένα update που είχε δημιουργήσει προβλήματα, η Seattle-based Undead Labs εργάζεται αυτήν την στιγμή για την δεύτερη ενημέρωση του παιχνιδιού, η οποία σύντομα θα υποβληθεί στην Microsoft για την πιστοποίηση της.