Οι τιμές της Sony για τα first-party παιχνίδια θα είναι $59.99

Η Sony επιβεβαίωσε ότι η τιμολόγηση για τα first-party παιχνίδια του PlayStation 4 θα είναι $59.99 στη Βόρεια Αμερική, η ίδια τιμή με τα παιχνίδια του PlayStation 3. Μιλώντας στο Shacknews, ένας εκπρόσωπος της Sony είπε «έχουμε ανακοινώσει την τιμολόγηση για την αρχική γκάμα από first-party παιχνίδια μας για το PS4. Οι τέσσερις τίτλοι, Killzone: Shadow Fall, DriveClub, Knack, και inFamous: Second Son ,θα κοστίζουν $59.99.» Ο Jack Tretton τον περασμένο Φεβρουάριο είχε πει ότι οι PS4 τίτλοι θα κυμαίνονται από $0.99 μέχρι $60. Επίσης, η Microsoft επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι οι first-party Xbox One τίτλοι θα πωλούνται επίσης για $59.99 […]

Platform
 


Η Sony επιβεβαίωσε ότι η τιμολόγηση για τα first-party παιχνίδια του PlayStation 4 θα είναι $59.99 στη Βόρεια Αμερική, η ίδια τιμή με τα παιχνίδια του PlayStation 3.

Μιλώντας στο Shacknews, ένας εκπρόσωπος της Sony είπε «έχουμε ανακοινώσει την τιμολόγηση για την αρχική γκάμα από first-party παιχνίδια μας για το PS4. Οι τέσσερις τίτλοι, Killzone: Shadow Fall, DriveClub, Knack, και inFamous: Second Son ,θα κοστίζουν $59.99.» Ο Jack Tretton τον περασμένο Φεβρουάριο είχε πει ότι οι PS4 τίτλοι θα κυμαίνονται από $0.99 μέχρι $60.

Επίσης, η Microsoft επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι οι first-party Xbox One τίτλοι θα πωλούνται επίσης για $59.99 .

Ακόμα τα third-party από εκδότες όπως -Electronic Arts, Ubisoft και Activision – δεν έχουν ακόμη τιμολογήσει επίσημα τα παιχνίδια τους για το PlayStation 4 και το Xbox One.

Το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2013 στην τιμή των €399 ενώ το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 για €499.

Tags