Η Microsoft υπερασπίζεται την τιμή των $500

  Ο Xbox boss Don Mattrick μίλησε για να υπερασπιστεί την τιμή των $500 του Xbox one, λέγοντας ότι η εταιρεία είναι στην πραγματικότητα αδικημένη της αξίας με το σύστημα next-generation. “Είναι ένα μικρότερο ποσό από αυτό που μερικοί από τους αναλυτές είχαν προβλέψει,” δήλωσε ο Mattrick στο Bloomberg TV. “ Πιστεύω είμαστε αδικημένοι στην αξία έναντι άλλων επιλογών που οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν. 500$ για ένα σύγχρονο προϊόν στην εποχή μας δεν θεωρείτε ακριβή τιμή. Παραδίδουμε χιλιάδες δολάρια της αξίας του για τους ανθρώπους, έτσι νομίζω ότι θα το λατρέψουν όταν το χρησιμοποιήσουν.” Ενώ, ο ανταγωνιστής Sony θα […]

Platform
 

 

Ο Xbox boss Don Mattrick μίλησε για να υπερασπιστεί την τιμή των $500 του Xbox one, λέγοντας ότι η εταιρεία είναι στην πραγματικότητα αδικημένη της αξίας με το σύστημα next-generation.

“Είναι ένα μικρότερο ποσό από αυτό που μερικοί από τους αναλυτές είχαν προβλέψει,” δήλωσε ο Mattrick στο Bloomberg TV. “ Πιστεύω είμαστε αδικημένοι στην αξία έναντι άλλων επιλογών που οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν. 500$ για ένα σύγχρονο προϊόν στην εποχή μας δεν θεωρείτε ακριβή τιμή. Παραδίδουμε χιλιάδες δολάρια της αξίας του για τους ανθρώπους, έτσι νομίζω ότι θα το λατρέψουν όταν το χρησιμοποιήσουν.”

Ενώ, ο ανταγωνιστής Sony θα προσφέρει PlayStation 4 για $400 αυτή την περίοδο διακοπών, ο Mattrick πιστεύει ότι οι καταναλωτές θα επιλέξουν Xbox one για την σειρά από αποκλειστικές υπηρεσίες και εφαρμογές που προσφέρει, όπως ένα βελτιωμένο Xbox Live, καθώς και Skype, Twitch TV, SmartGlass, και το Kinect.

“Πραγματικά κάνουμε το σαλόνι σας το κέντρο της διασκέδασης για όλη την οικογένεια,” είπε ο Mattrick.

Επίσης, κάθε Xbox One θα περιλαμβάνει ένα αισθητήρα Kinect 2.0, ενώ όσοι αγοράσουν το PS4 θα πρέπει να πληρώσουν $60 για να αγοράσουν μια κάμερα PlayStation Eye.