Η Θεσσαλονίκη κέρδισε φέτος στο Pro!

Ο Μεγάλος Τελικός του Loux Cola Pro Series 2013 έφερε στην κορυφή νέα ταλέντα αλλά και βετεράνους από τη συμπρωτεύουσα To Loux Cola Pro Series έκλεισε την αυλαία των τουρνουά Pro Evolution Soccer 2013 στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Athens Heart. Στο πλαίσιο του τουρνουά, 64 καλύτεροι Έλληνες αναμετρήθηκαν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις στους fans του Pro Evolution Soccer που παραβρέθηκαν για να απολαύσουν το εντυπωσιακό αυτό gaming event. Όμως στην κορυφή, Πανελλήνιος Πρωταθλητής βρέθηκε ο 16χρονος Λάζαρος ‘IptamenosOllandos96‘ Κοπανίδης από τους Νέους Επιβάτες, και στην πρώτη οκτάδα […]

Ο Μεγάλος Τελικός του Loux Cola Pro Series 2013 έφερε στην κορυφή νέα ταλέντα αλλά και βετεράνους από τη συμπρωτεύουσα

To Loux Cola Pro Series έκλεισε την αυλαία των τουρνουά Pro Evolution Soccer 2013 στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Athens Heart.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, 64 καλύτεροι Έλληνες αναμετρήθηκαν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις στους fans του Pro Evolution Soccer που παραβρέθηκαν για να απολαύσουν το εντυπωσιακό αυτό gaming event.

Όμως στην κορυφή, Πανελλήνιος Πρωταθλητής βρέθηκε ο 16χρονος Λάζαρος ‘IptamenosOllandos96‘ Κοπανίδης από τους Νέους Επιβάτες, και στην πρώτη οκτάδα βρέθηκαν 3 παίκτες από τη Θεσσαλονίκη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεύτερος βγήκε ο βετεράνος Βολιώτης Δημήτρης Οικονόμου, ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής του PES 2008.

Οι Παγκόσμιοι τελικοί θα λάβουν χώρα το Σεπτέμβριο στην Ευρώπη και ελπίζουμε ο Λάζαρος και ο Δημήτρης να μας φέρουν τίτλους στην Ελλάδα.

Απολαύστε το βίντεο