Η Απώλεια του Destiny από το PC

Η Bungie αναφέρει ότι η απώλεια του Destiny από το PC θα είναι «επώδυνη» για τους gamers Οι δημιουργοί απευθύνονται στην απώλεια του παιχνιδιού λέγοντας «Φυσικά και θέλουμε να υπάρχει το παιχνίδι σε όσες περισσότερος πλατφόρμες γίνεται». Το Destiny είναι ένα νέο shared-world shooter παιχνίδι της Bungie το όποιο έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παίζει στο Xbox 360,Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 , αλλά όχι στο PC. Ο Joseph Staten ο oποίος είναι Συγγραφέας και διευθυντής σχεδιασμού έχει αναγνωρίσει ότι τα νέα είναι επώδυνα για κάποιους gamers , αλλά δε μίλησε περισσότερο για την πιθανότητα να δημοσιευτεί το νέο shooter game στους […]

Publisher
 
Developer
 

Η Bungie αναφέρει ότι η απώλεια του Destiny από το PC θα είναι «επώδυνη» για τους gamers

Οι δημιουργοί απευθύνονται στην απώλεια του παιχνιδιού λέγοντας «Φυσικά και θέλουμε να υπάρχει το παιχνίδι σε όσες περισσότερος πλατφόρμες γίνεται».

Το Destiny είναι ένα νέο shared-world shooter παιχνίδι της Bungie το όποιο έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παίζει στο Xbox 360,Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 , αλλά όχι στο PC.

Ο Joseph Staten ο oποίος είναι Συγγραφέας και διευθυντής σχεδιασμού έχει αναγνωρίσει ότι τα νέα είναι επώδυνα για κάποιους gamers , αλλά δε μίλησε περισσότερο για την πιθανότητα να δημοσιευτεί το νέο shooter game στους υπολογιστές.

Μάλιστα είπε «Λοιπόν δεν μπορώ να μιλήσω άλλο για αυτό, προφανώς και θα θέλαμε το παιχνίδι να βρίσκεται διαθέσιμο σε όσες περισσότερες πλατφόρμες γίνεται. Θέλουμε να παραδώσουμε το παιχνίδι σε όσα περισσότερα χεριά μπορούμε. Αλλά τώρα δε γίνεται να μιλήσουμε για το PC. Ξέρω ότι είναι επώδυνο- κάθε φορά που κάποιος μου κάνει αυτή την ερώτηση ,μπορώ να το δω τον πόνο στα μάτια του.»

Η Bungie ανέφερε την πιθανότητα να υπάρξει στο μέλλον μια version για το PC λέγοντας ότι «Δεν έχουμε πει ακόμα ναι , αλλά δεν έχουμε πει ακόμη όχι» . Μια PC Version του Destiny προηγουμένως εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της Bungie .

Το Destiny θα λανσαριστεί την επομένη χρονιά από την Activision. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ολοκληρωμένη συνομιλία με τον Joseph Staten παρακάτω.

Περισσότερα νέα για το Destiny
Tags