Δεν πέθανε η σειρά Dead Space

Επιβεβαιώθηκε  από  την ΕΑ Σύμφωνα με την Electronic Arts το Dead Space 4 δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή την στιγμή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σειρά «πέθανε». «Δεν θα έλεγα ότι [ η σειρά Dead Space ] ακυρώθηκε.» είπε το αφεντικό της EA Games Atrick Söderlund. « To Dead Space είναι ένα αγαπητό δημιούργημα της ΕΑ, δημιουργημένο από μία πολύ παθιασμένη ομάδα ανάπτυξης.» Σύμφωνα με Söderlund, η δημιουργός της Action-Horror σειράς Dead Space Visceral Games, εργάζεται πάνω σε «ένα νέο συναρπαστικό πρότζεκτ» το οποίο πιστεύει ότι ταιριάζει καλύτερα στο στούντιο αυτήν την στιγμή σε σύγκριση με το τέταρτο μέρος […]

Platform
 

Επιβεβαιώθηκε  από  την ΕΑ

Σύμφωνα με την Electronic Arts το Dead Space 4 δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή την στιγμή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σειρά «πέθανε».

«Δεν θα έλεγα ότι [ η σειρά Dead Space ] ακυρώθηκε.» είπε το αφεντικό της EA Games Atrick Söderlund. « To Dead Space είναι ένα αγαπητό δημιούργημα της ΕΑ, δημιουργημένο από μία πολύ παθιασμένη ομάδα ανάπτυξης.» Σύμφωνα με Söderlund, η δημιουργός της Action-Horror σειράς Dead Space Visceral Games, εργάζεται πάνω σε «ένα νέο συναρπαστικό πρότζεκτ» το οποίο πιστεύει ότι ταιριάζει καλύτερα στο στούντιο αυτήν την στιγμή σε σύγκριση με το τέταρτο μέρος της σειράς Dead Space.

«Εργάζεται η ομάδα πάνω σε ένα νέο τίτλο Dead Space αυτήν την στιγμή; Η απάντηση είναι όχι» ανέφερε. «Εργάζονται πάνω σε κάτι άλλο, πολύ εντυπωσιακό. Θα πρέπει να το προσεγγίσουμε από αυτήν την οπτική. Είναι καλύτερο να τους πιέσουμε να δημιουργήσουν ένα νέο τίτλο, για μία σειρά που έχουν δημιουργήσει άλλους 3 στο παρελθόν; Ή είναι καλύτερο να τους αναθέσουμε την δημιουργία ενός νέου τίτλου, που τους ενθουσιάζει;» πρόσθεσε ο Atrick Söderlund.

Η Visceral Games είναι ένα από τα τρία στούντιο της EA που δουλεύουν πάνω σε νέους Star Wars τίτλους, μαζί με την Bioware και την Dice.