Αποκαλύφθηκε το Headset του Xbox One

Καθώς και το νέο Play and Charge Kit Η Microsoft αποκάλυψε το νέο Headset του Xbox One καθώς και το νέο Play and Charge Kit. Το νέο Headset  έχει παρόμοια εμφάνιση με αυτό του Xbox 360 και συνδέεται με το χειριστήριο μέσω καλωδίου. Όπως τόνισε η Microsoft, είναι σχεδιασμένο για «πολύωρο gaming και καθαρή επικοινωνία». Oι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η Σίγαση  και την ρύθμιση έντασης του ήχου χωρίς να πάρουν τα χέρια τους από το controller. Η Μicrosoft αποκάλυψε και το νέο Play and Charge Kit το οποίο περιέχει ανθεκτικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οι οποίες μπορούν να […]

Platform
 

Καθώς και το νέο Play and Charge Kit

Η Microsoft αποκάλυψε το νέο Headset του Xbox One καθώς και το νέο Play and Charge Kit. Το νέο Headset  έχει παρόμοια εμφάνιση με αυτό του Xbox 360 και συνδέεται με το χειριστήριο μέσω καλωδίου. Όπως τόνισε η Microsoft, είναι σχεδιασμένο για «πολύωρο gaming και καθαρή επικοινωνία».

Oι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η Σίγαση  και την ρύθμιση έντασης του ήχου χωρίς να πάρουν τα χέρια τους από το controller. Η Μicrosoft αποκάλυψε και το νέο Play and Charge Kit το οποίο περιέχει ανθεκτικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οι οποίες μπορούν να επαναφορτιστούν σε λιγότερο από 4 ώρες.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 στην χώρα μας στην τιμή των 499,00 ευρώ.