Πληροφορίες για το Super Smash Bros. Universe

Μιλώντας στο Joystiq, κατά τη διάρκεια της Ε3 2013, ο διευθυντής του Super Smash Bros., Masahiro Sakurai, είπε ότι ο τίτλος δεν θα υποστηρίζει cross-platform play μιας και οι εκδόσεις των Wii U και 3DS έχουν διαφορετικές πίστες μεταξύ τους. Ωστόσο, οι δύο εκδόσεις θα έχουν κάποιου είδους σύνδεση μεταξύ τους, όπως η μεταφορά custom χαρακτήρων από το 3DS στο Wii U. Ακόμη, ερωτήθηκε από το IGN σε άλλη συνέντευξη, αν θα προστεθεί κάποιος χαρακτήρας της Namco Bandai, καθώς ο τίτλος αναπτύσσεται από ένα στούντιό της, απαντώντας ότι θα πρέπει να είναι μια ειδική περίπτωση για να συμβεί αυτό. Το […]

Μιλώντας στο Joystiq, κατά τη διάρκεια της Ε3 2013, ο διευθυντής του Super Smash Bros., Masahiro Sakurai, είπε ότι ο τίτλος δεν θα υποστηρίζει cross-platform play μιας και οι εκδόσεις των Wii U και 3DS έχουν διαφορετικές πίστες μεταξύ τους. Ωστόσο, οι δύο εκδόσεις θα έχουν κάποιου είδους σύνδεση μεταξύ τους, όπως η μεταφορά custom χαρακτήρων από το 3DS στο Wii U.

Ακόμη, ερωτήθηκε από το IGN σε άλλη συνέντευξη, αν θα προστεθεί κάποιος χαρακτήρας της Namco Bandai, καθώς ο τίτλος αναπτύσσεται από ένα στούντιό της, απαντώντας ότι θα πρέπει να είναι μια ειδική περίπτωση για να συμβεί αυτό. Το Super Smash Bros. αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014 στα 3DS και Wii U.

Περισσότερα νέα για το Super Smash Bros