Τα achievements του Xbox One

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα φέρει το Xbox One θα είναι τα ανανεωμένα achievements σύμφωνα με τον Cierra McDonald, program manager των Xbox Live Achievements. Οι βελτιώσεις που θα φέρουν τα νέα achievements δεν θα είναι μόνο αισθητικές αλλά και λειτουργικές. Πλέον, κάποιος θα μπορεί να αποκτήσει achievements από εφαρμογές όπως το Netflix αλλά δεν θα μπορεί να κερδίσει Gamerscore από αυτά. Ο μοναδικός τρόπος για να μεγαλώσει κάποιος το Gamerscore του θα είναι τα games σύμφωνα πάντα με τον McDonald. Επιπροσθέτως, την εμφάνιση τους θα κάνουν και τα challenges τα οποία σε αντίθεση με τα achievements, θα διατίθενται για […]

14/06/2013
Platform
 

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα φέρει το Xbox One θα είναι τα ανανεωμένα achievements σύμφωνα με τον Cierra McDonald, program manager των Xbox Live Achievements. Οι βελτιώσεις που θα φέρουν τα νέα achievements δεν θα είναι μόνο αισθητικές αλλά και λειτουργικές. Πλέον, κάποιος θα μπορεί να αποκτήσει achievements από εφαρμογές όπως το Netflix αλλά δεν θα μπορεί να κερδίσει Gamerscore από αυτά. Ο μοναδικός τρόπος για να μεγαλώσει κάποιος το Gamerscore του θα είναι τα games σύμφωνα πάντα με τον McDonald. Επιπροσθέτως, την εμφάνιση τους θα κάνουν και τα challenges τα οποία σε αντίθεση με τα achievements, θα διατίθενται για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε κάθε τίτλο κάτι που σημαίνει πως μερικά από αυτά θα είναι και σπάνια.

Ακόμα, οι παίκτες θα είναι σε θέση να βλέπουν τη πρόοδο των achievements τους αλλά και των φίλων τους από το dashboard ενώ χάρη στη Game Capture δυνατότητα του Xbox One η μαγική στιγμή της απόκτησης ενός achievement θα καταγράφεται από τη κονσόλα.