Νέο 3D Μario για το Wii U

Η ανακοίνωση ενός νέου 3D Mario για μια οικιακή κονσόλα της Nintendo πάντα αποτελούσε μια ξεχωριστή είδηση. Ακόμα περισσότερο όταν αυτό εισάγει για πρώτη φορά multiplayer τεσσάρων παικτών στους τρισδιάστατους κόσμους του. Οι παίκτες λοιπόν, θα μπορούν να παίξουν εκτός απο τον Mario και με τους Luigi, τους Toad και Peach, με τον κάθε χαρακτήρα να έχει και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Λόγου χάρη, η Peach έχει την ικανότητα να αιωρείται για λίγο στον αέρα, ο Toad είναι πιο γρήγορος και πάει λέγοντας. Επιπλέον, παρουσιάστηκε ένα νέο power-up που μετατρέπει τους χαρακτήρες σε γάτα και τους επιτρέπει να σκαρφαλώνουν με […]

Η ανακοίνωση ενός νέου 3D Mario για μια οικιακή κονσόλα της Nintendo πάντα αποτελούσε μια ξεχωριστή είδηση. Ακόμα περισσότερο όταν αυτό εισάγει για πρώτη φορά multiplayer τεσσάρων παικτών στους τρισδιάστατους κόσμους του. Οι παίκτες λοιπόν, θα μπορούν να παίξουν εκτός απο τον Mario και με τους Luigi, τους Toad και Peach, με τον κάθε χαρακτήρα να έχει και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Λόγου χάρη, η Peach έχει την ικανότητα να αιωρείται για λίγο στον αέρα, ο Toad είναι πιο γρήγορος και πάει λέγοντας. Επιπλέον, παρουσιάστηκε ένα νέο power-up που μετατρέπει τους χαρακτήρες σε γάτα και τους επιτρέπει να σκαρφαλώνουν με ευκολία σε τοίχους και να επιτίθενται σε εχθρούς με τα νύχια τους. Ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι Super Mario 3D World.

Το ύφος του παιχνιδιού θυμίζει έντονα το Super Mario 3D Land του 3DS αλλά σε σαφώς μεγαλύτερη κλίμακα ενώ, μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε δημιουργική ενσωμάτωση των δυνατοτήτων του Wii U Gamepad στους μηχανισμούς του. Το Super Mario 3D World αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.