Καλύτερη η έκδοση του MGS V σε Xbox One και PS4

Η τελική έκδοση του Metal Gear Solid V:The Phantom Pain θα έχει καλύτερα visuals από το trailer που εμφανίστηκε κατά την έναρξη της E3 2013 Press Conference της Microsoft όπως είπε ο Hideo Kojima,σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς. Σε μια συνέντευξη με την Polygon,ο Kojima είπε ότι η ομάδα επικεντρώνεται γύρω της Fox engine για PC αλλά έχοντας στην υπόψη τους το Xbox 360 και το PS3. Το trailer που εμφανίστηκε στην E3 2013 Press Conference ήταν «προσαρμοσμένο με την τρέχουσα γένια»models και textures,συμφώνα με τον Kojima. Υποστήριξη για τα κινητά και τα tablet θα συμπεριληφθεί επίσης για το Metal […]

Η τελική έκδοση του Metal Gear Solid V:The Phantom Pain θα έχει καλύτερα visuals από το trailer που εμφανίστηκε κατά την έναρξη της E3 2013 Press Conference της Microsoft όπως είπε ο Hideo Kojima,σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς.

Σε μια συνέντευξη με την Polygon,ο Kojima είπε ότι η ομάδα επικεντρώνεται γύρω της Fox engine για PC αλλά έχοντας στην υπόψη τους το Xbox 360 και το PS3.

Το trailer που εμφανίστηκε στην E3 2013 Press Conference ήταν «προσαρμοσμένο με την τρέχουσα γένια»models και textures,συμφώνα με τον Kojima.

Υποστήριξη για τα κινητά και τα tablet θα συμπεριληφθεί επίσης για το Metal Gear Solid V. «Νιώθω ότι πολλαπλές συσκευές τα tablets και τα smartphones και το πως αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός» δήλωσε επίσης ο Kojima.

Οι εκδόσεις για το Xbox One και το Playstation 4 θα επιβεβαιωθούν επίσημα αυτήν την εβδομάδα στην E3 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=xw5t45tEPWQ