Αβεβαιότητα γύρω από την κυκλοφορία του The Last Guardian

Επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας, η Sony Computer Entertainment και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Jack Tretton επιβεβαίωσε τη κυκλοφορία του The Last Guardian ως αβέβαιη. Η τελευταία φορά που η IGN είδε το παιχνίδι ήταν σχεδόν πριν από τρία χρόνια, στο Tokyo Game Show 2010. Από τότε, το πολιορκούμενο έργο της Sony, The Last Guardian, έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο διότι απουσίαζε από βασικές εμπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις. Το The Last Guardian είχε αρχικά ανακοινωθεί από την Team ICO και προοριζόταν για το PS3 στην συνέντευξη τύπου της Sony (E3) του 2009. Φήμες λένε πως η Sony μόλις από το Φεβρουάριο […]

Επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας, η Sony Computer Entertainment και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Jack Tretton επιβεβαίωσε τη κυκλοφορία του The Last Guardian ως αβέβαιη. Η τελευταία φορά που η IGN είδε το παιχνίδι ήταν σχεδόν πριν από τρία χρόνια, στο Tokyo Game Show 2010. Από τότε, το πολιορκούμενο έργο της Sony, The Last Guardian, έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο διότι απουσίαζε από βασικές εμπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Το The Last Guardian είχε αρχικά ανακοινωθεί από την Team ICO και προοριζόταν για το PS3 στην συνέντευξη τύπου της Sony (E3) του 2009. Φήμες λένε πως η Sony μόλις από το Φεβρουάριο του 2013 έδειξε ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί στο PS4, αλλά είναι πλέον σαφές ότι το σχέδιο έχει τεθεί σε αναμονή απογοητεύοντας όλους τους gamers που αναμέναν τη κυκλοφορία του.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameSpace για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με όλα τα νέα στο χώρο του Gaming.

Keep Gaming, Vpsnak