Εντυπωσιάζει το PES 2014

Νέο Gameplay Trailer  !     Η ΚΟΝΑΜΙ έδωσε  ένα   νέο   E3   Trailer στο φως της δημοσιότητας για το PES 2014. Στο Trailer βλέπουμε   gameplay   υλικό από  το  νέο τίτλο της σειράς και μπορούμε να ομολογήσουμε πως είναι άκρως εντυπωσιακό. Η επιλογή της πανέμορφης FOX Engine ( Metal Gear Solid) φαίνεται να προσφέρει στο παιχνίδι άλλον αέρα και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Όσοι δημοσιογράφοι έπαιξαν   το   παιχνίδι  στην  Ε3, μιλάνε για  ένα  καταπληκτικό δημιούργημα που ξεπερνάει σε πολλούς τομείς ακόμη και παιχνίδια επόμενης γενιάς! Φυσικά το PES που βρίσκεται στην έκθεση, αν και playable απέχει πολύ […]

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Νέο Gameplay Trailer  !  

 

Η ΚΟΝΑΜΙ έδωσε  ένα   νέο   E3   Trailer στο φως της δημοσιότητας για το PES 2014. Στο Trailer βλέπουμε   gameplay   υλικό από  το  νέο τίτλο της σειράς και μπορούμε να ομολογήσουμε πως είναι άκρως εντυπωσιακό. Η επιλογή της πανέμορφης FOX Engine ( Metal Gear Solid) φαίνεται να προσφέρει στο παιχνίδι άλλον αέρα και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Όσοι δημοσιογράφοι έπαιξαν   το   παιχνίδι  στην  Ε3, μιλάνε για  ένα  καταπληκτικό δημιούργημα που ξεπερνάει σε πολλούς τομείς ακόμη και παιχνίδια επόμενης γενιάς!

Φυσικά το PES που βρίσκεται στην έκθεση, αν και playable απέχει πολύ από το τελικό προϊόν που περιμένουμε το φθινόπωρο, π.χ. οι τερματοφύλακες είναι ακόμα αυτοί του 2013 και τα textures δεν είναι τα τελικά αλλά το αποτέλεσμα είναι ήδη εντυπωσιακό.

 To Pro Evolution Soccer 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360, PC και Playstation 3 το Φθινόπωρο. Ο νέος τίτλος   της   σειράς δε θα κάνει την εμφάνιση του στις κονσόλες της επόμενης γενιάς.

Απολαύστε το Trailer

Περισσότερα νέα για το PES 2014