Το Minecraft ανακοινώθηκε και για το Xbox One

Στη συνέντευξη τύπου της Microsoft για το Xbox One την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2013 ανακοινώθηκε η έκδοση του συνεχώς αναπτυσσόμενου παιχνιδιού με το όνομα Minecraft αφήνοντας τους θαυμαστές του σε μεγάλη ανυπομονησία για τις επερχόμενες αλλαγές. Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι δημιουργικότητας το οποίο δεν τελειώνει ποτέ, βρίσκεσαι σε έναν κόσμο όπου μπορείς να κανείς όλα όσα επιθυμείς χωρίς κανόνες ή περιορισμούς και το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να παίξει είναι λίγη φαντασία.  Το Minecraft ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι-δοκιμή ενός προγραμματιστή ονόματι Notch, δημιουργήθηκε με σκοπό να παιχτεί από φίλους και γνωστούς του προαναφερθέντος προγραμματιστή. Όμως σιγά σιγά έγινε […]

11/06/2013

Στη συνέντευξη τύπου της Microsoft για το Xbox One την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2013 ανακοινώθηκε η έκδοση του συνεχώς αναπτυσσόμενου παιχνιδιού με το όνομα Minecraft αφήνοντας τους θαυμαστές του σε μεγάλη ανυπομονησία για τις επερχόμενες αλλαγές. Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι δημιουργικότητας το οποίο δεν τελειώνει ποτέ, βρίσκεσαι σε έναν κόσμο όπου μπορείς να κανείς όλα όσα επιθυμείς χωρίς κανόνες ή περιορισμούς και το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να παίξει είναι λίγη φαντασία.

 Το Minecraft ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι-δοκιμή ενός προγραμματιστή ονόματι Notch, δημιουργήθηκε με σκοπό να παιχτεί από φίλους και γνωστούς του προαναφερθέντος προγραμματιστή. Όμως σιγά σιγά έγινε πιο γνωστό και με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια παρά τα χαμηλής ποιότητας γραφικά του, πράγμα που σχολιάζεται από κάθε παίχτη που βλέπει αυτό το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Μαζί λοιπόν με την εμφάνιση τις καινούργιας γενιάς παιχνιδομηχανών θα κάνει την εμφάνιση του και το Minecraft πράγμα που από ότι φαίνεται χαροποιεί ιδιαίτερα ένα μεγάλο κοινό στο χώρο του console gaming!

Απολαύστε το trailer που βγήκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft.

http://www.youtube.com/watch?v=g4kqAJsQyZs

Περισσότερα νέα για το Minecraft