Το Νέο Trailer του inFAMOUS:Second Son

Στην Sucker Punch έχουν μείνει οι τελευταίες πινελιές για να γίνει το πρώτο live gameplay demo του παιχνιδιού για το Playstation 4,καθώς και το trailer θα παρουσιαστεί απόψε στην συνέντευξη τύπου. Το νέο trailer μας συστήνει τον μεγαλύτερο αδελφό Delsin Rowe,o Reggie,ο οποίος θα συνοδεύει τον Delsin στο ταξίδι του, στο Σιάτλ. Την φωνή του Reggie την κάνει ο Travis Willingham,ο οποίος τυχαία είναι στενός φίλος στην πραγματική ζωή με τον Troy Baker,ο οποίος κάνει την φωνή του Delsin.Θα πάρετε μια γεύση σχετικά με την σχέση του Delsin και του Reggie,καθώς επίσης θα δούμε και πόση διασκέδαση έχει να κατέχει […]

Στην Sucker Punch έχουν μείνει οι τελευταίες πινελιές για να γίνει το πρώτο live gameplay demo του παιχνιδιού για το Playstation 4,καθώς και το trailer θα παρουσιαστεί απόψε στην συνέντευξη τύπου. Το νέο trailer μας συστήνει τον μεγαλύτερο αδελφό Delsin Rowe,o Reggie,ο οποίος θα συνοδεύει τον Delsin στο ταξίδι του, στο Σιάτλ. Την φωνή του Reggie την κάνει ο Travis Willingham,ο οποίος τυχαία είναι στενός φίλος στην πραγματική ζωή με τον Troy Baker,ο οποίος κάνει την φωνή του Delsin.Θα πάρετε μια γεύση σχετικά με την σχέση του Delsin και του Reggie,καθώς επίσης θα δούμε και πόση διασκέδαση έχει να κατέχει κάποιος μια υπεράνθρωπη δύναμη.

Ωστόσο, η εταιρία εργαζόταν σκληρά για να χρησιμοποιηθούν πλήρες όλες οι δυνατότητες του Playstation 4,με σκοπό το Σιάτλ να «ζωντανέψει» στο παιχνίδι, με τα πάντα να αντικατοπτρίζουν την πραγματικά στο πλήρες.

 

Περισσότερα νέα για το inFAMOUS :Second Son