Παρουσιάστηκε το trailer του Gran Turismo 6 στην E3

Κατά τη διάρκεια της Press Conference της Sony, παρουσιάστηκε ένα καινούργιο trailer για το πολυαναμενόμενο έκτο μέρος της σειράς Gran Turismo. Στο νέο trailer παίρνουμε μια αναλυτική ματιά στο gameplay του τίτλου καθώς και πληροφορίες για τη νέα μηχανή γραφικών στην οποία ενσωματώνονται τεχνολογίες όπως adaptive tessellation, ολοκαίνουργια physics engine, suspension και aerodynamics model. Επίσης, βλέπουμε ένα καινούργιο “Super Sports Car”, το X-Bow της KTM το οποίο δεν υπήρχε στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Το Gran Turismo 6 αναμένεται αποκλειστικά για το PlayStation 3 τον προσεχή Νοέμβριο και παρακάτω μπορείτε να απολαύστε το καινούργιο trailer του.

Κατά τη διάρκεια της Press Conference της Sony, παρουσιάστηκε ένα καινούργιο trailer για το πολυαναμενόμενο έκτο μέρος της σειράς Gran Turismo. Στο νέο trailer παίρνουμε μια αναλυτική ματιά στο gameplay του τίτλου καθώς και πληροφορίες για τη νέα μηχανή γραφικών στην οποία ενσωματώνονται τεχνολογίες όπως adaptive tessellation, ολοκαίνουργια physics engine, suspension και aerodynamics model. Επίσης, βλέπουμε ένα καινούργιο “Super Sports Car”, το X-Bow της KTM το οποίο δεν υπήρχε στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς.

Το Gran Turismo 6 αναμένεται αποκλειστικά για το PlayStation 3 τον προσεχή Νοέμβριο και παρακάτω μπορείτε να απολαύστε το καινούργιο trailer του.