Νέες Πληροφορίες για το Killzone:Shadow Fall

Το Killzone:Shadow Fall αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο Playstation 4, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας. Από την ανακοίνωση που έγινε νωρίτερα από το Playstation Meeting 2013,εχει πέσει πολύ δουλειά για την βελτίωση του Killzone:Shadow Fall.Στο Event δόθηκε live μια σύντομη γεύση από το gameplay του παιχνιδιού επίδειξη εστίασε στην νέα σύγκρουση μεταξύ των 2 αντιπάλων παρατάξεων, οι οποίες πλέον καταλαμβάνουν τον ίδιο κόσμο. Το πολυαναμενόμενο Killzone:Shadow Fall έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το Holiday Season του 2013 και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Playstation 4. Περιμένουμε περισσότερα νέα για το Killzone:Shadow Fall. Πάρτε μια γεύση από το νέο […]

Το Killzone:Shadow Fall αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο Playstation 4, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Από την ανακοίνωση που έγινε νωρίτερα από το Playstation Meeting 2013,εχει πέσει πολύ δουλειά για την βελτίωση του Killzone:Shadow Fall.Στο Event δόθηκε live μια σύντομη γεύση από το gameplay του παιχνιδιού επίδειξη εστίασε στην νέα σύγκρουση μεταξύ των 2 αντιπάλων παρατάξεων, οι οποίες πλέον καταλαμβάνουν τον ίδιο κόσμο.

Το πολυαναμενόμενο Killzone:Shadow Fall έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το Holiday Season του 2013 και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Playstation 4.

Περιμένουμε περισσότερα νέα για το Killzone:Shadow Fall.

Πάρτε μια γεύση από το νέο trailer :

 

Περισσότερα νέα για το Killzone: Shadow Fall