Νέες Πληροφορίες για το Assassins Creed 4: Black Flag

Ακόμη και παίζοντας στην λειτουργιά του story mode,το Assassins Creed 4: Black Flag θα σας επιτρέψει να συναναστρέφεστε μαζί με τους φίλους σας, όπως παίζατε και στο multiplayer. Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά την διάρκεια της E3 2013 Press Conference της Ubisoft,η εταιρία αποφάσισε να δείξει περισσότερα από τον επερχόμενο blockbuster τίτλο της, Assassins Creed 4: Black Flag. Ενώ βγήκαν στην επιφάνεια νέα screenshots από το παιχνίδι, ίσως η μεγαλύτερη νέα είδηση είναι ότι στην λειτουργιά του singleplayer του παιχνιδιού θα επιτρέπεται να συνδεθείτε με τους φίλους σας και να συναναστρέφεστε μαζί τους όπως παίζατε και στο multiplayer mode.Για παράδειγμα, θα […]

Publisher
 
Developer
 

Ακόμη και παίζοντας στην λειτουργιά του story mode,το Assassins Creed 4: Black Flag θα σας επιτρέψει να συναναστρέφεστε μαζί με τους φίλους σας, όπως παίζατε και στο multiplayer.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά την διάρκεια της E3 2013 Press Conference της Ubisoft,η εταιρία αποφάσισε να δείξει περισσότερα από τον επερχόμενο blockbuster τίτλο της, Assassins Creed 4: Black Flag. Ενώ βγήκαν στην επιφάνεια νέα screenshots από το παιχνίδι, ίσως η μεγαλύτερη νέα είδηση είναι ότι στην λειτουργιά του singleplayer του παιχνιδιού θα επιτρέπεται να συνδεθείτε με τους φίλους σας και να συναναστρέφεστε μαζί τους όπως παίζατε και στο multiplayer mode.Για παράδειγμα, θα είστε σε θέση να κάνετε μια έρευνα και να μοιράζεστε τις πληροφορίες με τους φίλους σας και να παίρνετε boost για αυτό. Ακόμα, και αν δεν σας ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το παιχνίδι 100% στο offline mode,δηλαδή εντελώς μονοί σας !

Ακούγεται ενδιαφέρον ;Ας αναμείνουμε να δούμε πως θα είναι αυτή η νέα εμπειρία!

Περισσότερα νέα για το Assassins Creed 4: Black Flag