Ανακοινώθηκε η τιμή και η περίοδος κυκλοφορίας του Playstation 4

Όπως αποκάλυψε η Sony, το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική αυτά τα Χριστούγεννα, στην τιμή των £349/ $399/ €399. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 θα υποστηρίζει τους μεταχειρισμένους τίτλους και πως θα μπορούμε ανά πάσα στιγμή να απολαύσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούμε στο Ίντερνετ. Παρακάτω ακολουθεί ένα teaser video σχετικά με το “πως θα μπορείς να μοιραστείς” μεταχειρισμένα παιχνίδια. Ακόμα, έγινε γνωστό πως όσοι κάτοχοι PlayStation 3 έχουν συνδρομή στο PlayStation Plus, θα έχουν τη δυνατότητα να τη μεταφέρουν στο PlayStation 4. Η συνδρομή στο PlayStation Plus θα είναι […]

Platform
 

Όπως αποκάλυψε η Sony, το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική αυτά τα Χριστούγεννα, στην τιμή των £349/ $399/ €399. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 θα υποστηρίζει τους μεταχειρισμένους τίτλους και πως θα μπορούμε ανά πάσα στιγμή να απολαύσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούμε στο Ίντερνετ. Παρακάτω ακολουθεί ένα teaser video σχετικά με το “πως θα μπορείς να μοιραστείς” μεταχειρισμένα παιχνίδια. Ακόμα, έγινε γνωστό πως όσοι κάτοχοι PlayStation 3 έχουν συνδρομή στο PlayStation Plus, θα έχουν τη δυνατότητα να τη μεταφέρουν στο PlayStation 4.

Η συνδρομή στο PlayStation Plus θα είναι υποχρεωτική για το online παιχνίδι στο PlayStation 4, ενώ το DriveClub PS Plus Edition θα διατεθεί δωρεάν για τα μέλη του PlayStation Plus, παράλληλα με το λανσάρισμα της κονσόλας στα καταστήματα. Ακόμα, έγινε γνωστό πως τα Redbox Instant και Flixster θα έρθουν αυτό το έτος στα PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita. Τέλος, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της παρουσίασης του PlayStation 4, καθώς και τις πρώτες εικόνες από το επόμενο οικιακό της σύστημα.