Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Dark Souls II

Το Dark Souls II είναι η συνέχεια του θρυλικού τίτλου της From Software Dark Souls. Το παιχνίδι θα έχει έναv νέο ήρωα, μια νέα ιστορία, και ένα «μυστηριώδη» σκηνικό. Η Namco Bandai Games είναι υπεύθυνη για τη δημοσίευση του “Dark Souls 2”.« Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το προϊόν τους αρχικά θα κυκλοφορήσει για τις πλατφόρμες PC, PS3 και Xbox 360. Η προαναφερθείσα δήλωση κρύβει έναν υπαινιγμό, πως το παιχνίδι θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει για το Xbox One (και ενδεχομένως το PS4). Το «Dark Souls 2«, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την From Software, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του […]

Platforms
 

Το Dark Souls II είναι η συνέχεια του θρυλικού τίτλου της From Software Dark Souls. Το παιχνίδι θα έχει έναv νέο ήρωα, μια νέα ιστορία, και ένα «μυστηριώδη» σκηνικό.


Η Namco Bandai Games είναι υπεύθυνη για τη δημοσίευση του “Dark Souls 2”.« Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το προϊόν τους αρχικά θα κυκλοφορήσει για τις πλατφόρμες PC, PS3 και Xbox 360.


Η προαναφερθείσα δήλωση κρύβει έναν υπαινιγμό, πως το παιχνίδι θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει για το Xbox One (και ενδεχομένως το PS4). Το «Dark Souls 2«, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την From Software, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2014 για PC, PS3 και Xbox 360.
Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τον τίτλο στον παρακάτω σύνδεσμο: «Dark Souls 2«

 

Περισσότερα νέα για το Dark souls 2

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga