Όλη η αλήθεια για τον Urf The Manatee

Στον κόσμο του league of Legends σίγουρα έχουμε ακούσει το όνομα Urf(The Manatee).Ποιός είναι αυτός ο μυστηριώδης Champion και γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ στα πεδία της μάχης?Ο λόγος για τον οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ είναι γιατί ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο από την Riot αλλά με συγκεκριμένο story από πίσω..Για να δούμε με λεπτομέρειες την ιστορία του Urf:Στη μυθολογία του League of Legends πολλές φορές έχει αναφερθεί μια φώκια διαφορετική από τις άλλες. Μια φώκια που ήθελε να ξεφύγει από την καθημερινότητα της φυλής της, και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Η φώκια αυτή ονομαζόταν Urf the Manatee. Πολλοί δεν ξέρουν […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στον κόσμο του league of Legends σίγουρα έχουμε ακούσει το όνομα Urf(The Manatee).Ποιός είναι αυτός ο μυστηριώδης Champion και γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ στα πεδία της μάχης?Ο λόγος για τον οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ είναι γιατί ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο από την Riot αλλά με συγκεκριμένο story από πίσω..Για να δούμε με λεπτομέρειες την ιστορία του Urf:Στη μυθολογία του League of Legends πολλές φορές έχει αναφερθεί μια φώκια διαφορετική από τις άλλες. Μια φώκια που ήθελε να ξεφύγει από την καθημερινότητα της φυλής της, και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Η φώκια αυτή ονομαζόταν Urf the Manatee. Πολλοί δεν ξέρουν την ιστορία της (του για την ακρίβεια), παρ’ όλη την συχνή αναφορά της στην ζωή του League. Ποια είναι αυτή η φώκια λοιπόν;

Η ζωή του Urf

Ο Urf ήταν από μικρός πολύ ιδιαίτερος. Η καθημερινότητα δεν τον ικανοποιούσε. Περνούσε ώρες κοιτώντας τον τοίχο του σπιτιού του και σκεπτόταν πως τίποτα ενδιαφέρον δεν είχε να κάνει πέρα από το να ψαρεύει και να μαγειρεύει τα ψάρια αυτά για να φάει.

Μια μέρα όμως, ξυπνώντας, άκουσε φασαρία πολλή έξω από το σπίτι του. Βγήκε να δει τι συμβαίνει, και αντίκρυσε μια τεράστια οθόνη τεχνομαγείας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μια τέτοια οθόνη, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έφερναν μια τέτοια στην πόλη του. Γεμάτος περιέργεια πλησίασε να δει τι έδειχνε η οθόνη, που έβλεπαν με τόση προσοχή οι συγχωριανοί του. Το θέαμα που αντίκρυσε τον άφησε έκθαμβο: Ήταν μια μάχη διοργανωμένη από το League of Legends, που μεταδιδόταν ζωντανά από το Φαράγγι των Επικαλεστών! Ο Urf απορροφήθηκε εντελώς από το θέαμα, τόσο πολύ μάλιστα που δεν πρόσεξε καν τον πλανόδιο που προσπαθούσε να τον ρωτήσει αν ήθελε νάτσος. Το μυαλό του ήταν συγκεντρωμένο σε ένα σημείο μόνο: Στην μάχη που διαδραματιζόταν, και συγκεκριμένα σε έναν παράξενο ήρωα που κυκλοφορούσε οπλισμένος όχι με σπαθί ή άλλο όπλο, αλλά με ένα μεγάλο φανάρι. Όπως έμαθε αργότερα, ο ήρωας αυτός λεγόταν Τζαξ, ο γνώστης των όπλων.

Ο Τζαξ ήταν ένας από τους πιο δυνατούς ήρωες του League of Legends, μάλιστα ήταν τόσο δυνατός που η αρμόδια αρχή αναγκάστηκε μετά από πολλά παράπονα να τον περιορίσει: Ο Τζαξ θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μόνο όπλα που του έδιναν οι αρμόδιοι, και τίποτα άλλο. Ο Τζαξ όταν το έμαθε αυτό γέλασε και τους αντιπρότεινε κάτι ακόμα: Τα μόνα όπλα που θα χρησιμοποιούσε θα ήταν πράγματα που δεν θεωρούνταν όπλα καν, όπως ένα απλό φανάρι δρόμου, ή ένα μπούτι κοτόπουλου. Έτσι, θα έδινε μια ευκαιρία στους υπόλοιπους (αδύναμους και κλαψιάρηδες κατ’ αυτόν) ήρωες εναντίον του.

Όταν ο Urf έμαθε αυτή την ιστορία, συγκλονίστηκε. Ένας ήρωας που ήταν πιο δυνατός από όλους! Να ένας στόχος για μια μικρή φώκια, ώστε να αποδείξει την αξία της και την αξία του λαού της! Θα προπονούνταν και θα έμπαινε στο League of Legends, όπου θα συναντούσε το είδωλό του, τον Jax, για να τον αντιμετωπίσει! Χωρίς να χάσει χρόνο, πήρε ένα ψάρι (αντί για μπούτι) και μια σπάτουλα (αντί για φανάρι) σαν σύμβολα του λαού του και όπλα του, και ξεκίνησε το ταξίδι του.

Μετά από πολύ κόπο και προπόνηση, κατάφερε να γίνει δεκτός από την επιτροπή έγκρισης του League of Legends. Γεμάτος χαρά μπήκε στις αρένες της δικαιοσύνης και πάλεψε για να γίνει ο καλύτερος. Πολλοί αντίπαλοι ήρωες τον χλεύαζαν για την εμφάνισή του και τα όπλα του, αλλά αυτός ήξερε καλύτερα. Ήξερε ότι το είδωλό του θα τον αποδεχόταν εάν αποδείκνυε την αξία του.

Αυτό που δεν ήξερε ο Urf ήταν μια συνομωσία που είχε υφανθεί πίσω από την πλάτη του σχετικά με την αποδοχή και εμφάνισή του στο League of Legends. ΟWarwick, ο Θηρευτής του Αίματος, γνωστός για την επιστημονική δραστηριότητά του στην υπηρεσία του Νόξους αλλά και για την μανία του για σκοτωμούς, είχε στήσει μια μεγάλη παγίδα προκειμένου να πιάσει την πρώτη φώκια-πειραματόζωό του. Ήξερε ότι οι κανονισμοί του League of Legends θα του έφερναν πολλούς μπελάδες αν το έκανε με κάποιο συμβατικό τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο επικοινώνησε με τον πρώην μαθητευόμενό του τον Singed, τον τρελό χημικό, και συμφώνησαν να τον παγιδέψουν μαζί, ως αντάλλαγμα σε μια παλιά χάρη που χρώσταγε στον Warwick.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες συνομωσίας πίσω από την όχι και τόσο μυστηριώδη μορφή του Singed. Κάποιοι λένε ότι μέσω των πειραμάτων του έχει βρει μεθόδους ώστε να επηρεάζει τους επικαλεστές. Άλλοι λένε ότι από τα πολλά χημικά που έχει χρησιμοποιήσει στον εαυτό του το δέρμα του έχει σκληρύνει τόσο πολύ που ακόμα και τα ασημένια βέλη της Vayne δεν είναι δυνατόν να το διαπεράσουν. Μια νεότερη θεωρία όμως τον βάζει πίσω από το ίδιο στο σχέδιο της δημιουργίας του League of Legends. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία ο Singed δημιούργησε το League of Legends ώστε να χρησιμοποιεί τους καλύτερους μαχητές της Γης των Ρούνων ως πειραματόζωα, δίνοντάς τους ειδικά φτιαγμένα φίλτρα παρουσιασμένα σαν φίλτρα ζωής ή μάνα.

Η κληρονομιά του Urf

Μετά τον θάνατο του Urf, πολλοί επικαλεστές παραπονέθηκαν για την ελλιπή έρευνα σχετικά με τον θάνατό του. Οι θεωρίες συνομωσίας φούντωσαν και δεν ήταν λίγες οι απειλές κατά του Σιντζντ, τις οποίες όμως ο ίδιος αντιμετώπισε με χλευασμό. Όσο για τον υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο, τον Γουόργουικ; Λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν εμφανίστηκε φορώντας ένα παλτό φτιαγμένο από το δέρμα της αδικοχαμένης φώκιας.

Πέρα από όλα, ο θάνατος του Urf αύξησε το ενδιαφέρον για τις φώκιες. Μάλιστα ο διάσημος πιλότος του League of Legends, ο Κόρκι, άρχισε να χρησιμοποιεί μια φώκια που έμοιαζε αρκετά με τον Urf στις μάχες του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το μυδραλιοβόλο που χρησιμοποιεί ως κύριο όπλο ήταν πολύ πιο σταθερό πάνω στην πλάτη της φώκιας απ’ ότι στο αεροπλάνο του.

Το μοιραίο όμως γεγονός υπήρξε αφορμή και για πλάσματα της θάλασσας να προσέξουν τις ευκαιρίες που δίνει το League of Legends. Ένας παλιός του γνωστός και φίλος, ο Φιζ, κατάφερε να γίνει ήρωας στις αρένες της δικαιοσύνης. Ως ένδειξη σεβασμού στον παλιό του φίλο, ο Φιζ κάλεσε κάποιες φώκιες για να τον συνοδέψουν σε μερικές από τις περιπέτειές του. Πολλοί εκπλήσσονται ακόμα όταν ο Φιζ κατά τη διάρκεια της μαχής καλεί όχι το παλιό του κατοικίδιο, τον δρακοκαρχαρία, αλλά μια τεράστια φώκια.

Όσο για τον Τζαξ; Παρ’ όλο που δεν έτυχε να συναντήσει ποτέ τον Urf προσωπικά, αναγνώρισε την προσπάθεια της νεαρής φώκιας κατά την εκφώνηση του επικήδειού της.

Urf-Ghost

Ο Urf εμφανίζεται σε συγκεκριμένες στιγμές πάνω από το μπλε buff της μπλε ομάδας σαν φάντασμα. Στο σημείο που εμφανίζεται υπάρχει μια ταφόπλακα με το όνομά του χαραγμένο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends