Το World of Tanks στο Xbox360

Ανακοινώθηκε η έκδοση του World of Tanks για Xbox 360 !!! Το ιντερνετικό φαινόμενο που ονομάζεται World of Tanks έρχεται τέλεια μονταρισμένο για το 360, η κονσόλα της microsoft επιλέχτηκε κυρίως για το γνωστό σε όλους xbox live το οποίο έχει community 48 εκατομμυρίων χρηστών. «Κατεβάστε λοιπόν το παιχνίδι δωρεάν, εξοικειωθείται με τον χειρισμό, διαλέξτε το τανκ σας και μπείτε στο πεδίο της μάχης» αυτά ήταν τα λόγια του CEO της War Gaming Victor Kislyi. Η εταιρία δήλωσε πολύ χαρούμενη για τον ερχομό του επιτυχημένου τίτλου για PC World of Tanks φέτος το καλοκαίρι! www.worldoftanks.com/xbox Ορίστε και η επίσημη ανακοίνωση από […]

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Ανακοινώθηκε η έκδοση του World of Tanks για Xbox 360 !!!


Το ιντερνετικό φαινόμενο που ονομάζεται World of Tanks έρχεται τέλεια μονταρισμένο για το 360, η κονσόλα της microsoft επιλέχτηκε κυρίως για το γνωστό σε όλους xbox live το οποίο έχει community 48 εκατομμυρίων χρηστών.
«Κατεβάστε λοιπόν το παιχνίδι δωρεάν, εξοικειωθείται με τον χειρισμό, διαλέξτε το τανκ σας και μπείτε στο πεδίο της μάχης» αυτά ήταν τα λόγια του CEO της War Gaming Victor Kislyi.

Η εταιρία δήλωσε πολύ χαρούμενη για τον ερχομό του επιτυχημένου τίτλου για PC World of Tanks φέτος το καλοκαίρι!

www.worldoftanks.com/xbox

Ορίστε και η επίσημη ανακοίνωση από την Ε3:

Περισσότερα νέα για το World of Tanks

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga