Το Project Spark ανακοινώθηκε για Xbox One

Σήμερα στη συνέντευξη τύπου της Microsoft για το Xbox One αποκαλύφτηκε ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Project Spark. Είναι ένα παιχνίδι φαντασίας αλλά ταυτόχρονα και δράσης! Μέσα στο παιχνίδι τα πάντα στον κόσμο, από το φυσικό περιβάλλον  με τους χαρακτήρες μέχρι και τους εχθρούς, μπορούν να δημιουργηθούν από τον παίκτη. Η δημιουργία αυτή είναι συμβατή με τις λειτουργίες του Kinect και των SmartGlass όπως είδαμε ζωντανά από τη συνέντευξη τύπου της Microsoft. Μέσα από αυτή τη σύντομη παρουσίαση του παιχνιδιού αντιληφθήκαμε ότι οι δυνατότητες δημιουργίας είναι σχεδόν ατελείωτες και αυτό αποτέλεσε και την θέση του προγραμματιστή του παιχνιδιού, ο οποίος […]

10/06/2013

Σήμερα στη συνέντευξη τύπου της Microsoft για το Xbox One αποκαλύφτηκε ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Project Spark. Είναι ένα παιχνίδι φαντασίας αλλά ταυτόχρονα και δράσης!

Μέσα στο παιχνίδι τα πάντα στον κόσμο, από το φυσικό περιβάλλον  με τους χαρακτήρες μέχρι και τους εχθρούς, μπορούν να δημιουργηθούν από τον παίκτη. Η δημιουργία αυτή είναι συμβατή με τις λειτουργίες του Kinect και των SmartGlass όπως είδαμε ζωντανά από τη συνέντευξη τύπου της Microsoft.

Μέσα από αυτή τη σύντομη παρουσίαση του παιχνιδιού αντιληφθήκαμε ότι οι δυνατότητες δημιουργίας είναι σχεδόν ατελείωτες και αυτό αποτέλεσε και την θέση του προγραμματιστή του παιχνιδιού, ο οποίος σημείωσε επί σκηνής ότι υπάρχει «ένας άπειρος αριθμός τρόπων για να παίξετε να χτίσετε και να μοιραστείτε» το Project Spark.

Αν και είναι ασαφές πότε το Project Spark θα είναι διαθέσιμο αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο σε Xbox One όσο και για τα Windows 8.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το περιβάλλον του παιχνιδιού και να κρίνετε μόνοι σας.

 

Περισσότερα νέα για το Project Spark