Επιβεβαιώθηκε η PC έκδοση του Metal Gear Rising Revengeance

UPDATE: Η Konami επιβεβαίωσε ότι το Metal Gear Rising Revengeance θα κυκλοφορήσει για PC σύντομα. Η ιαπωνική εταιρεία είπε ότι οι περισσότεροι σύγχρονοι υπολογιστές θα είναι σε θέση να τρέξουν το παιχνίδι σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο δημιουργός της σειράς Hideo Kojima έκανε την ανακοίνωση για το τελευταίο επεισόδιο της Hideradio, που δημοσιεύθηκε στις Hideoblog Kojima Productions. Ο JP Kellams, creative producer της PlatinumGames, επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter, αλλά αρνήθηκε να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το παιχνίδι δράσης βγήκε για PlayStation 3 και Xbox 360 στις αρχές του τρέχοντος έτους. Αυτή η […]

Platforms
 
Publisher
 

UPDATE: Η Konami επιβεβαίωσε ότι το Metal Gear Rising Revengeance θα κυκλοφορήσει για PC σύντομα.

Η ιαπωνική εταιρεία είπε ότι οι περισσότεροι σύγχρονοι υπολογιστές θα είναι σε θέση να τρέξουν το παιχνίδι σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ο δημιουργός της σειράς Hideo Kojima έκανε την ανακοίνωση για το τελευταίο επεισόδιο της Hideradio, που δημοσιεύθηκε στις Hideoblog Kojima Productions.

Ο JP Kellams, creative producer της PlatinumGames, επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter, αλλά αρνήθηκε να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το παιχνίδι δράσης βγήκε για PlayStation 3 και Xbox 360 στις αρχές του τρέχοντος έτους. Αυτή η έκδοση σηματοδοτεί το ντεμπούτο του προγραμματιστή της PlatinumGames στο PC.

Το 2010 το Metal Gear Solid: Rising ανακοινώθηκε για PC, PlayStation 3 και Xbox 360, αλλά όταν εκ νέου αποκαλύφθηκε το 2011 αφότου τα καθήκοντα ανάπτυξης μεταφέρθηκαν από την Kojima Productions στη developer του Bayonetta, PlatinumGame, η έκδοση για PC ήταν απούσα από τη λίστα των πλατφορμών.

Στην Gamescom πέρυσι ο creative producer της Kojima Productions, Yuji Korekado, είπε πως η Konami θα εξετάσει μια έκδοση για PC μετά την κυκλοφορία του game στις δύο κονσόλες.

«Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά, κάνουμε το καλύτερο για να ολοκληρωθεί την ίδια στιγμή η έκδοση για PlayStation 3 και για Xbox 360″, εξήγησε. «Για την έκδοση για PC, θα εξετάσουμε το αν θα υπάρξει αφού ολοκληρώσουμε τις εκδόσεις για Ps3 και Xbox360.»

Περισσότερα νέα για το Metal Gear: Solid Rising Revengeance

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga