Ανακοινώθηκε το Metal Gear Solid V

Η Konami ανακοίνωσε το Metal Gear Solid V για το Xbox One. Το  παιχνίδι  θα  είναι  open  world  και θα προσφέρει     «μία   νέα    γενιά   stealth», δυναμική    αλλαγή    καιρού,   διάφορους τρόπους μεταφορών όπως άλογα, τζιπ και τανκ, και τακτικές κατασκοπίας. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και «ρεαλιστικό πέρασμα μέσα στο χρόνο» και μία βαθύτερη stealth εμπειρία δράσης. Επίσης θα υποστηρίζει και την λειτουργικότητα του smartgalass.  Στο βίντεο που ακολουθεί παρατηρούμε μια γυναίκα που λέγεται Qiet όπου θα παίξει τον ρόλο  του  ελεύθερου  σκοπευτή,  ένα αγόρι  με  το  όνομα  Eli,  και  τους  χαρακτήρες  με ονόματα Ocelot, […]

Publisher
 

Η Konami ανακοίνωσε το Metal Gear Solid V για το Xbox One.

Το  παιχνίδι  θα  είναι  open  world  και θα προσφέρει     «μία   νέα    γενιά   stealth», δυναμική    αλλαγή    καιρού,   διάφορους τρόπους μεταφορών όπως άλογα, τζιπ και τανκ, και τακτικές κατασκοπίας.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και «ρεαλιστικό πέρασμα μέσα στο χρόνο» και μία βαθύτερη stealth εμπειρία δράσης. Επίσης θα υποστηρίζει και την λειτουργικότητα του smartgalass. 

Στο βίντεο που ακολουθεί παρατηρούμε μια γυναίκα που λέγεται Qiet όπου θα παίξει τον ρόλο  του  ελεύθερου  σκοπευτή,  ένα αγόρι  με  το  όνομα  Eli,  και  τους  χαρακτήρες  με ονόματα Ocelot, Emmerich, Code Talker, και Skull Face.

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
Tags