Νέες εικόνες από το Witcher 3: Wild Hunt

Νέες εικόνες από το The Witcher 3: Wild Hunt έχουν έρθει στην επιφάνεια, δίνοντας μας μια πιο προσεκτική ματιά στο επερχόμενο open world RPG του CD Projekt RED. Ο Geralt της Rivia επέστρεψε, φυσικά, και το βλέπουμε στα νέα πλάνα η ομορφιά και η σκοτεινή βία που διαποτίζουν το σύμπαν του Witcher (hat tip Cvgworld, μέσω EDGE). Ενώ τα φτερωτά πλάσματα σίγουρα θυμίζουν τα πανταχού παρόντα, αλλά και απειλητικά, Harpies από το Witcher 2, το απίστευτο τετράποδο τέρας με τεράστια κέρατα είναι αυτό που τραβάει όλη την προσοχή. Ο Geralt, στον πυρήνα του μια μοναχική και μελαγχολική μετάλλαξη, φαίνεται να […]

Platforms
 

Νέες εικόνες από το The Witcher 3: Wild Hunt
έχουν έρθει στην επιφάνεια, δίνοντας μας μια πιο προσεκτική ματιά στο επερχόμενο open world RPG του CD Projekt RED. Ο Geralt της Rivia επέστρεψε, φυσικά, και το βλέπουμε στα νέα πλάνα η ομορφιά και η σκοτεινή βία που διαποτίζουν το σύμπαν του Witcher (hat tip Cvgworld, μέσω EDGE). Ενώ τα φτερωτά πλάσματα σίγουρα θυμίζουν τα πανταχού παρόντα, αλλά και απειλητικά, Harpies από το Witcher 2, το απίστευτο τετράποδο τέρας με τεράστια κέρατα είναι αυτό που τραβάει όλη την προσοχή.

Ο Geralt, στον πυρήνα του μια μοναχική και μελαγχολική μετάλλαξη, φαίνεται να εκτελεί πλόες της ύπαρξης του για μια ακόμη φορά, δηλαδή την επίλυση των προβλημάτων που τα ανθρώπινα όντα δεν φαίνεται να μπορούν να αντιμετωπίσουν, όπως ότι έχει να κάνει με μυστηριώδη και θανατηφόρα τέρατα. Φαίνεται πως σε οποιαδήποτε περίεργη πολιτική ίντριγκα και να βρίσκετε μπλεγμένος ο Geralt και οι φίλοι του , το DNA του ως ένας υπεράνθρωπος κυνηγός τεράτων παραμένει άθικτο.

Βέβαια, τώρα που έχουμε ακούσει ότι υπάρχουν πιθανόν 36 διαφορετικές καταλήξεις στο τρίτο κεφάλαιο, ίσως όλα είναι δυνατά. Δήμαρχος ο Geralt της Vizima; Ίσως ήρθε η ώρα για να συντονιστείτε με τα save από τα Witcher 1 και 2 και να θυμηθείτε την μέχρι τώρα ιστορία. Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν στην E3, αλλά για περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι, το οποίο δεν θα απαιτεί DRM, συντονιστείτε και εσείς στην παρουσίαση του στην Ε3.

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga