Η Sony αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει στην ερχόμενη E3 πάνω από 40 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων τις κονσόλες PlayStation 4 , PlayStation 3 και PlayStation Vita.
Σε ένα Post στο PlayStation Blog , της Sony ο Social Media Manager Sid Shuman έγραψε πως τα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής : Beyond: Two Souls, Destiny , DriveClub, The Evil Within , Gran Turismo 6 , Infamous: Second Son , Killzone: Shadow Fall , Killzone: Mercenary , The Last of Us , Tearaway και Wolfenstein: The New Order και πολλά άλλα.
Της Sony ο CEO Kaz Hirai πρόσφατα είπε πως το Playstation είναι πρωτίστως μια παιχνιδομηχανή, προσθέτοντας πως το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται να σιγουρέψουμε ,έστω και αρχικά , είναι να συμφωνήσουμε όλοι στο ότι το PS4 είναι μια εξαιρετική παιχνιδομηχανή που απευθύνεται αποκλειστικά σε video gamers.Επίσης είπε πως αν αποτύχουν σε αυτό το κομμάτι δεν θα καταφέρουν να επιτύχουν τον τελικό σκοπό τους.
Της Sony η E3 του 2013 θα λάβει μέρος την Δευτέρα στις 10 του Ιουνίου στις 6:00 μμ Pacific Time .
Social Media
18.202 Likes
595 Followers
4.020 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers