Η AMD μας δείχνει τις δυνατότητες των Xbox One και PlayStation 4 σε video

Η AMD μπορεί να έχει χάσει αρκετό έδαφος από τον χώρο των υπολογιστών, ωστόσο, οι συμφωνίες που έχει κλείσει με τις Microsoft (ύψους 3 δισ. δολαρίων) και Sony για τα Xbox One και PlayStation 4 αντίστοιχα, αποδεικνύουν ότι έχει στο τσεπάκι της την αγορά των παιχνιδοκονσόλων. Επομένως, δεν έχει λόγο να μη νιώθει περήφανη για την A Series APU (το νέο chipset που χρησιμοποιείται στις δύο νέες παιχνιδοκονσόλες) και μάλιστα κυκλοφόρησε το παρακάτω trailer με τίτλο «Be Invincible» για να αναδείξει τις δυνατότητες τους: Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.

Platforms
 

Η AMD μπορεί να έχει χάσει αρκετό έδαφος από τον χώρο των υπολογιστών, ωστόσο, οι συμφωνίες που έχει κλείσει με τις Microsoft (ύψους 3 δισ. δολαρίων) και Sony για τα Xbox One και PlayStation 4 αντίστοιχα, αποδεικνύουν ότι έχει στο τσεπάκι της την αγορά των παιχνιδοκονσόλων.

Επομένως, δεν έχει λόγο να μη νιώθει περήφανη για την A Series APU (το νέο chipset που χρησιμοποιείται στις δύο νέες παιχνιδοκονσόλες) και μάλιστα κυκλοφόρησε το παρακάτω trailer με τίτλο «Be Invincible» για να αναδείξει τις δυνατότητες τους:

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.

Tags