Επίσημο Trailer του The Last of Us

Μπήκε ζεστά το καλοκαίρι , καθώς ξεκινάμε με το επίσημο trailer του The Last of Us που δεν αργεί να βγει καθώς και πως θα είναι το multiplayer. Όλοι μας αναμένουμε με ανυπομονησία για τις 14 Ιουνίου να πάρουμε στα χέρια μας το πολυπόθητο παιχνίδι. Με το trailer μας αποκαλύπτεται πως ο παίκτης θα πρέπει να επιλέξει την ομάδα που θα ήθελε να ανήκει είτε είναι Fireflies ή  Hunters. O παίκτης θα έχει στην εποπτεία του μια ομάδα από επιζώντες τους οποίους ασφαλώς θα πρέπει να προστατέψει και αναπτύξει όσο ποιο γρήγορα μπορεί. Τα ανάλογα modes που θα υπάρχουν είναι δύο. […]

Μπήκε ζεστά το καλοκαίρι , καθώς ξεκινάμε με το επίσημο trailer του The Last of Us που δεν αργεί να βγει καθώς και πως θα είναι το multiplayer. Όλοι μας αναμένουμε με ανυπομονησία για τις 14 Ιουνίου να πάρουμε στα χέρια μας το πολυπόθητο παιχνίδι.

Με το trailer μας αποκαλύπτεται πως ο παίκτης θα πρέπει να επιλέξει την ομάδα που θα ήθελε να ανήκει είτε είναι Fireflies ή  Hunters. O παίκτης θα έχει στην εποπτεία του μια ομάδα από επιζώντες τους οποίους ασφαλώς θα πρέπει να προστατέψει και αναπτύξει όσο ποιο γρήγορα μπορεί.

Τα ανάλογα modes που θα υπάρχουν είναι δύο. To Survivors και το Supply Raid , όπου στο πρώτο οι δύο ομάδες θα συγκρούονται μεταξύ τους και νικητήρια ομάδα θα είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη τις 4 νίκες(όποιος παίχτης θα χάνει την ζωή του θα ανασταίνεται αμέσως στην επόμενη μάχη). Όσο για το δεύτερο ο βασικός στόχος είναι να κρατηθεί στην ζωή όλη η ομάδα διεκδικώντας όλη την περιοχή έχοντας στην διάθεση του 20 εφεδρείες.

Περισσότερα νέα για το The Last of Us