Έχθρες μεταξύ Champions

KAYLE vs MORGANA: Απο πλευρά της Morgana: Η Μorgana δεν ήταν αθώο πλάσμα, καθώς είχε ανακαλύψει ξεχασμένους τρόπους για να αυξήσει τις δυνάμεις της, συλλέγοντας και απορροφώντας σκοτεινή μαγεία. Η αναζήτησή της για την απόλυτη δύναμη πήγαζε από την εμμονή της να νικήσει την στρατηγό του αντίπαλου στρατού, την αδελφή της,Kayle.Αν και οι δύο ήταν όντως αδελφές εξ’αίματος, η Kayle έκανε το πρώτο βήμα όταν απαρνήθηκε τον οικογενειακό δεσμό με την αδελφή της όταν η Morgana αρνήθηκε να συμμετέχει στον αγώνα της. Στο τέλος, η Μorgana δυνάμωσε σε σημείο που μπορούσε όχι απλά να φτάσει την Kayle, αλλά να την […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

KAYLE vs MORGANA:

Απο πλευρά της Morgana:

Η Μorgana δεν ήταν αθώο πλάσμα, καθώς είχε ανακαλύψει ξεχασμένους τρόπους για να αυξήσει τις δυνάμεις της, συλλέγοντας και απορροφώντας σκοτεινή μαγεία. Η αναζήτησή της για την απόλυτη δύναμη πήγαζε από την εμμονή της να νικήσει την στρατηγό του αντίπαλου στρατού, την αδελφή της,Kayle.Αν και οι δύο ήταν όντως αδελφές εξ’αίματος, η Kayle έκανε το πρώτο βήμα όταν απαρνήθηκε τον οικογενειακό δεσμό με την αδελφή της όταν η Morgana αρνήθηκε να συμμετέχει στον αγώνα της. Στο τέλος, η Μorgana δυνάμωσε σε σημείο που μπορούσε όχι απλά να φτάσει την Kayle, αλλά να την προκαλέσει. Καθώς πλησίαζε η στιγμή της τελικής αναμέτρησής τους, η Μοργκάνα μεταφέρθηκε μέσω επίκλησης στον Βάλοραν. Στην αρχή, η Μorgana συμφώνησε με τους επικαλεστές του Πρωταθλήματος να πολεμήσει με αντάλλαγμα τη μεγάλη δύναμη που θα αποκτούσε. Τώρα που συμμετέχει και η Κayle στο Πρωτάθλημα, η Μorgana πλέον πολεμά με μεγάλη προθυμία στο League of Legends, καθώς έχει την ευκαιρία να καταστρέφει την αδελφή της ξανά, και ξανά, και ξανά. Περιμένει καρτερικά μέχρι την ημέρα που δεν θα την δεσμεύει η συμφωνία της με το Ινστιτούτο Πολέμου κι εκείνη την ημέρα σκοπεύει να εξοντώσει μόνιμα την Kayle και να επιστρέψει ως ηρωίδα στην πατρίδα της.

»Δεν θα ξεκουραστώ όσο υπάρχει ακόμα η τυραννία της Kayle.»— Morgana

Από την πλευρά της Kayle:

Στην αναζήτησή της για τη νίκη, μερικές φορές προσπαθούσε να σώσει τους καταραμένους από το τέλμα του κακού, αλλά κυρίως εξολόθρευε όσους έκρινε ότι δεν είχαν ελπίδα εξιλέωσης. Για την Kayle, η δικαιοσύνη είναι συχνά ένα άσχημο πράγμα.Πριν από δέκα χρόνια, η Κέιλ είχε σχεδόν νικήσει τον πόλεμο εναντίον του κακού… μέχρι που η επαναστάτρια αδελφή της, Μorgana, εξόριστη από τον λαό της, κέρδισε ξαφνικά πανίσχυρους νέους συμμάχους: μάγους από μια χώρα άγνωστης μέχρι τότε: τη Γη των Ρούνων. Η Μorgana έταξε τις υπηρεσίες της σε επικαλεστές του League of Legends από τη Γη των Ρούνων, σε αντάλλαγμα για πανίσχυρες νέες ικανότητες που, αν τις μάθαινε, θα απειλούσε την Kayle και το λαό της με καταστροφή. Για να σώσει τον κόσμο της, η Κayle δεν είχε άλλη επιλογή και προχώρησε σε δική της συμφωνία με το Πρωτάθλημα. Πλησίασε τον ηγέτη του Πρωταθλήματος, τον Επίτροπο Ρέτζιναλντ Άσραμ, με μια δική της πρόταση. Η Κayle θα υπηρετούσε τον Άσραμ για χίλια χρόνια κι εκείνος θα έπαυε κάθε ανάμειξη του Πρωταθλήματος με τον κόσμο της Κayle. Με την εξαφάνιση του Άσραμ πριν από πέντε χρόνια, η Κayle έχει νέες αποστολές στον Βάλοραν: να βρει ποιος ή τι προκάλεσε την εξαφάνιση του Άσραν, να νικήσει την αδελφή της Μorgana στις Αρένες της Δικαιοσύνης και να φέρει τη δική της έννοια της δικαιοσύνης στο League of Legends.

‘Στο League of Legends, η Δικαιοσύνη έρχεται με γοργά φτερά.»-Kayle

TWISTED FATE vs GRAVES:

Από την πλευρά του Graves:

Σε ένα παιχνίδι με χαρτιά όπου παίζονταν πολλά, βρέθηκε απέναντι στον Twisted Fate. Στο τελευταίο χέρι, τράβηξαν και οι δύο από τέσσερις άσσους. Ήταν η πρώτη φορά και για τους δύο που συναντούσαν ισάξιο απατεώνα. Οι δύο τους έφτιαξαν μια ομάδα, έστηναν μαζί σικέ παιχνίδια με χαρτιά και μετά έτρεχαν μαζί σε δρομάκια για να ξεφύγουν. Οι δυο τους βρήκαν την καλή και μάζευαν μάρκες, τραπουλόχαρτα και μπελάδες.Δυστυχώς ο Graves έκανε το λάθος να κλέψει ένα μεγάλο ποσό από τον Δρ. Άρεγκορ Πριγκζ, υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Ζάουν και επιχειρηματία. Όταν ο Πριγκζ έμαθε ότι είχε εξαπατηθεί, εξοργίστηκε και θέλησε να εκδικηθεί. Έμαθε για τον πόθο που είχε κυριεύσει τον Twisted Fate να μάθει τον έλεγχο μαγείας και του πρότεινε μια ανταλλαγή: να προδώσει τον Graves με αντάλλαγμα τη συμμετοχή σε μια διαδικασία που θα του εκπλήρωνε την ευχή. Ο Twisted Fate συμφώνησε- ήξερε, όπως και ο Graves, τους κινδύνους αλλά η προσφορά ήταν πολύ καλή. Ο Πριγκζ μετέφερε τον Graves σε ένα ειδικό μέρος όπου κρατάνε τους εγκληματίες, ή μάλλον τις τιμωρίες, που δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος. Ο Graves άντεξε πολλά χρόνια αιχμαλωσίας στα χέρια των πιο τρομακτικών δεσμοφυλάκων στη Ζάουν, αλλά κατάφερε να αποδράσει. Ένας συγκρατούμενος του σύστησε έναν εκκεντρικό οπλουργό που έκανε μετατροπές σε μια καραμπίνα ειδικά για αυτόν. Αφού έκανε μια επίσκεψη στον Πριγκς, ο Graves δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends με δύο στόχους: Τον Twisted Fate και την εκδίκηση.

»Έχουν ένα ρητό στη φυλακή: το μόνο που έχεις είναι χρόνος για να κάνεις σχέδια.»-Graves

Από την πλευρά του Twisted Fate:

Παρά την ταπεινή του καταγωγή, ο ήρωας που έγινε γνωστός ως Τουίστεντ Φέιτ κατάφερε να γίνει ένας πάμπλουτος και πασίγνωστος χαρτοπαίκτης στα παράνομα κυκλώματα της Ντεμάσια και της Νόξους. Αν και κινδύνεψε πολλές φορές να συλληφθεί από τις αρχές, ο ασύλληπτος αυτός τυχοδιώκτης πάντα έβρισκε τον τρόπο να ξεγλιστρά μέσα από τα δάχτυλά τους. Παρά την καλή του τύχη, ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει αυτό που ποθούσε πραγματικά – την ικανότητα να ελέγχει τη μαγεία. Όταν ο Τουίστεντ Φέιτ έμαθε για ένα πείραμα που θα γινόταν στο Ζάουν, το οποίο θα μπορούσε να κάνει την ευχή του πραγματικότητα, έκανε αυτό ακριβώς που θα περίμενε κανείς από έναν παίκτη,αποφάσισε να τα ρισκάρει όλα και δήλωσε εθελοντικά συμμετοχή στο πείραμα.Αν και το μέλλον είναι σκοτεινό και άγνωστο για τους περισσότερους, ο Τουίστεντ Φέιτ είναι σίγουρος ότι το δικό του μέλλον βρίσκεται στα χαρτιά.

NASUS vs RENEKTON:

Aπό την πλευρά του Renekton:

Σε μια μακρινή χώρα, ο Renekton γεννήθηκε σε μια φυλή ζωόμορφων φρουρών πoυ είχαν δημιουργηθεί για να ηγούνται και να προστατεύουν τον λαό τους. Στο πλάι του αδελφού του, Nasus, ο Renekton επέβλεπε την λειτουργία της Μεγάλης Βιβλιοθήκης που εξυπηρετούσε ως αρχείο αρχαίας γνώσης αλλά και ως μέρος εκμάθησης των διδαγμάτων του Κύκλου της Ζωής και του Θανάτου. Όσο ο πεφωτισμένος Nasus δίδασκε τους λόγιους που είχαν έρθει για να μελετήσουν, ο Renekton φρουρούσε τις πύλες της Μεγάλης Βιβλιοθήκης. Μπορούσε να διαισθανθεί την αληθινή φύση όσων αποζητούσαν ειλικρινά τα διδάγματα του Νάσους και έδιωχνε μακριά όσους έκρυβαν σκοτεινές φιλοδοξίες. Με τον καιρό όμως, αυτή η συνεχόμενη επαφή με το κακό, μόλυνε το μυαλό του. Εξοργίστηκε από την κακία στις καρδιές των ανθρώπων και, καθώς τον κατάπινε η παράνοια, ανακάλυψε ότι μπορούσε να καθησυχάσει την οργή μέσα του αν έκοβε το κακό από εκείνους που το είχαν μέσα τους. Δυστυχώς, η ανακούφιση αυτή δεν ζούσε πολύ, όπως και τα θύματά της, και η ‘οργή της σφαγής’ όπως έγινε γνωστή, θα επανερχόταν ισχυρότερη.Κυριευμένος από τον θυμό του, ο Renekton στράφηκε στο μοναδικό πλάσμα που μπορούσε να τον νικήσει — τον ίδιο του τον αδελφό. Ο Nasus ικέτεψε τον Renekton να σκεφτεί λογικά. Συνειδητοποιώντας ότι δεν υπήρχε σωτηρία, ο Nasus απρόθυμα χτύπησε τον ταλαίπωρο αδελφό του. Ανυπεράσπιστος ο Renekton περίμενε με προθυμία τη ελευθερία του θανάτου. Αλλά δεν ήρθε ποτέ. Η ζωή του σώθηκε όταν επικαλεστές από το League of Legends πήραν τον αδελφό του. Πιασμένος στον απόηχο αυτού του πανίσχυρου ξορκιού, ο Renekton χάθηκε στο κενό μεταξύ των κόσμων, για ένα διάστημα που του φάνηκε με αιώνας. Όταν στο τέλος βγήκε από το ξόρκι, έπεσε βαθιά στους υπονόμους του Ζάουν. Τρελαμένος από την οργή του, ο Renekton μαράζωνε στο νέο του σπίτι, χάνοντας τα λογικά του από τον θυμό. Μέχρι που, κατά τύχη, αναγνώρισε μια οσμή στον αέρα. Πιστεύοντας ότι η γνώριμη μυρωδιά θα τον οδηγούσε στην παρηγοριά που χανόταν από τη μνήμη του, ακολούθησε τα ίχνη του αδελφού του στο Ινστιτούτο Πολέμου.

»Ο αδελφός μου είναι πια κενός. Γεμάτος οργή, αλλά άδειος.»– Nasus, ο Φύλακας της Άμμου.

Aπό την πλευρά του Nasus:

Το αινιγματικό πλάσμα γνωστό ως Nasus ήρθε στο Πρωτάθλημα από έναν μακρινό κόσμο όπου υπηρετούσε μια αχανή, γνωστική αυτοκρατορία της ερήμου. Εκεί ήταν ένα σεβάσμιο και σοφό άτομο, που είχε διοριστεί μάλιστα ως Φρουρός της Μεγάλης Βιβλιοθήκης. Παρόλα αυτά, ήταν επίσης μέλος μιας φυλής ζωόμορφων πλασμάτων που υπηρετούσαν τον λαό ως προστάτες και ηγέτες. Δυστυχώς, υπήρχαν κάποιοι στο είδος του που θεωρούσαν πως ήταν κάτι παραπάνω από προστάτες. Έτρεφαν μανιακές ψευδαισθήσεις ότι είχαν εξελιχθεί τόσο πολύ που είχαν γίνει πια θεοί. Ο πόλεμος στον κόσμο του Nasus ήταν πάντα μια άμεση απειλή, καθώς οι μανιακοί αυτοί ήθελαν να υποδουλώσουν τον κόσμο και να εγκαθιδρύσουν ένα δικτατορικό καθεστώς. Στη μέση μιας έντονης μάχης, πάνω που ο Νάσους ετοιμαζόταν να σκοτώσει τον προδότη αδελφό του Renekton, ένα ξόρκι επίκλησης τον τράβηξε σε έναν άλλον κόσμο, σε έναν κύκλο επίκλησης στη Γη των Ρούνων.

Αρχικά εξοργίστηκε που τον είχαν απαγάγει τη στιγμή που θα σκότωνε τους εχθρούς του λαού του, αλλά όταν άκουσε τις ικεσίες των επικαλεστών, επικράτησε τελικά η ανώτερη ευφυΐα του. Έμαθε ότι και η Γη των Ρούνων είχε κυριευθεί από την δική της αδικία. Ο κίνδυνος εδώ δεν ήταν λιγότερο απειλητικός από εκείνον στην πατρίδα του, και ο κόσμος αυτός χρειαζόταν επειγόντως πρωταθλητές που θα προστάτευαν τους κατοίκους του. Ο Nasus δέχτηκε το κάλεσμα και πήρε την θέση του στο League of Legends, γνωρίζοντας ότι τα αδέλφια του θα συνέχιζαν την μάχη στην πατρίδα. Αυτές τις ημέρες είναι ο Φύλακας της Άμμου και νιώθει σαν το σπίτι του στα γκρεμισμένα ερείπια της ερήμου Σουρίμα. Όμως στα αυτιά του Φύλακα έφτασαν τελευταία κάποια ανησυχητικά νέα- φήμες ότι ο τελικά ο αδελφός του δεν έμεινε πίσω. Αν ήταν αλήθεια αυτό, η εξόντωση του Renekton θα γινόταν γρήγορα η πρώτη προτεραιότητα του Nasus, γιατί διαφορετικά θα ερχόταν η σειρά αυτού του κόσμου να υποφέρει από τα ψέματα και τις απειλές του πονηρού αδελφού του.

Ο Φύλακας της Άμμου φαίνεται σκεπτικός, αλλά δεν είναι ακίνδυνος.

SHEN vs ZED:

Από την πλευρά του Ζed:

Ορφανός από μικρός, ο Ζed έγινε προστατευόμενος ενός μεγάλου δάσκαλου νίντζα κι εκπαιδεύτηκε απ’ αυτόν. Μόνο ένας μαθητής έμοιαζε να είναι ισάξιος του Ζed – ο γιός του δασκάλου, ο Shen. Φαινόταν ότι ο Ζed δεν θα κέρδιζε ποτέ την εύνοια του δασκάλου του, καθώς κάθε μονομαχία μεταξύ των δύο αντιπάλων κατέληγε σε ισοπαλία. Γεμάτος αγανάκτηση και ζήλια, αναζήτησε ένα πλεονέκτημα. Ο νεαρός νίντζα εισχώρησε κρυφά σε ένα σφραγισμένο τμήμα του ναού της φατρίας, όπου ανακάλυψε ένα περίτεχνο, σκοτεινό κιβώτιο. Διαισθανόμενος τη σκοτεινή γνώση που είχε μέσα, γνώριζε ότι δεν έπρεπε να το ανοίξει, παρ’ όλα αυτά το έκανε. Στη στιγμή, σκιές άγγιξαν το μυαλό του, αποκαλύπτοντας τεχνικές που ήταν για πολύ καιρό κρυφές. Έχοντας πλέον στα χέρια του νέα μυστικά όπλα, προκάλεσε σε μονομαία τον Shen και κατόρθωσε επιτέλους να τον νικήσει. Περίμενε να τον επαινέσουν και να τον αναγνωρίσουν για τη νίκη του, ωστόσο, με κάποιον τρόπο, ο δάσκαλος γνώριζε ότι ο Ζed είχε χρησιμοποιήσει απαγορευμένες τεχνικές και τον εξόρισε.Ταπεινωμένος, ο νεαρός νίντζα περιφερόταν για χρόνια. Η πικρία του μετατράπηκε σε φιλοδοξία και ξεκίνησε να εκπαιδεύει άλλους στις τεχνικές των σκιών. Καθώς η δύναμή του μεγάλωνε, μεγάλωνε κι ο κύκλος των ακολούθων του. Γνώριζε, όμως, ότι χωρίς το κιβώτιο, δεν θα τελειοποιούσε ποτέ την τεχνική του. Μια μέρα, ο Ζed γύρισε να κοιτάξει τους ακολούθους του και είδε ότι οι μαθητές του ήταν πια ολόκληρος στρατός. Τους οδήγησε στο ναό για να αποκτήσει το λάφυρό του. Στις πύλες, βρήκε με έκπληξη τον γέρο δάσκαλο να τον περιμένει και να υποδέχεται αυτόν και τους μαθητές του σαν να ήταν ευπρόσδεκτοι επισκέπτες. Ο γέροντας ακούμπησε το σπαθί του στα πόδια του Ζed, δηλώνοντας ότι είχε αποτύχει ως δάσκαλος απέναντι στον Ζed. Εξορίζοντας τον παλιό μαθητή του, ο δάσκαλος είχε καταδικάσει τον Ζed στις σκιές, αντί να τον οδηγήσει στην οδό της ισορροπίας. Ο γέροντας ικέτευσε τον Ζed να έρθει στο ναό, να καταστρέψει το κιβώτιο και να οδηγήσει τους μαθητές του στο δρόμο της ισορροπίας. Ο σκοτεινός νίντζα ακολούθησε το δάσκαλο μέσα στο ναό. Λίγες στιγμές μετά, οι νίντζα που είχαν συγκεντρωθεί άκουσαν τον Ζed να ουρλιάζει από τον πόνο. Ο Ζed βγήκε από το ναό, κατά ένα μυστήριο τρόπο ανέγγιχτος, και πέταξε το κεφάλι του δασκάλου στα πόδια του Shen. Κραυγάζοντας με οργή, ο Ζed διέταξε τους ακολούθους του να σφάξουν τους μαθητές του δασκάλου και να αρπάξουν το κιβώτιο.Τη μέρα εκείνη, το παλιό τάγμα των νίντζα καταστράφηκε. Παρόλο που πολλοί μαθητές πέθαναν, μερικοί ξέφυγαν χάρη στις ηρωικές προσπάθειες του Shen. Τώρα πλέον ο ναός είναι μια σκοτεινή βάση εκπαίδευσης για το Τάγμα της Σκιάς. Ο Ζed ηγείται ως δάσκαλος του Τάγματος και έχει μία απλή αρχή: τελειοποιείτε την τεχνική σας και σκοτώνετε όλους τους νίντζα που αρνούνται να αποδεχθούν τις σκιές.

«Η ισορροπία είναι ένα ψέμα – εμείς είμαστε οι πραγματικοί νίντζα.»– Ζed

Aπό την πλευρά του Shen :

Η φατρία του Shen έχει μέλη που ανήκαν στο Κίνκου για γενιές ολόκληρες και ο ίδιος από μικρός εκπαιδευόταν για να γίνει το Μάτι του Λυκόφωτος και να αποφασίζει ψύχραιμα τι είναι καλό για την ισορροπία του κόσμου. Η τελική δοκιμασία που οδηγούσε σε αυτή τη θέση απαιτούσε από αυτόν να παραστεί στο Τακάνου, μια τελετή στην οποία ο πατέρας του βασανίστηκε μπροστά στα μάτια του, για να δοκιμαστεί η πειθαρχεία του. Οποιαδήποτε αντίδρασή του θα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απόρριψη, αλλά δεν κοίταξε ποτέ μακριά από το θέαμα και το βλέμμα του παρέμεινε σταθερό. Ως Μάτι του Λυκόφωτος, ο Shen πρέπει να κάνει αποφασίσεις που ένας φυσιολογικός άνδρας δεν θα άντεχε, πρέπει να μην πράττει με τα συναισθήματά του. Τώρα συνεργάζεται με τους συμπολεμιστές Ακάλι και Κένεν στην επιβολή της ισορροπίας στον Βάλοραν. Δεν προκαλεί έκπληξη που αυτή η ιερή αναζήτηση έχει οδηγήσει την τριανδρία στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

Το Μάτι του Λυκόφωτος δεν βλέπει την απόγνωση στα θύματά του, αλλά μόνο την χάρη της ισορροπίας.-Shen

WARWICK vs SORAKA:

Aπό την πλευρά της Soraka :

Ήταν κάποτε ένα ουράνιο όν, αλλά θυσίασε την αθανασία της για να ζήσει στον κόσμο των θνητών. Η Soraka δεν πρόκειται να ησυχάσει όσο το κακό απειλεί τη ζωή στο Βάλοραν.Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των άστρων, θεραπεύει όλους όσους ζητούν τη βοήθειά της. Μια φορά, ένας άντρας με το όνομα Warwick ήρθε στο δάσος που κατοικούσε και την ικέτεψε να θεραπεύσει τη γυναίκα του, η οποία κειτόταν άψυχη στα χέρια του. Η απόγνωσή του συγκίνησε τη Soraka. Αν και ήταν πολύ αργά για να σώσει τη γυναίκα του, του πρότεινε να τον βοηθήσει να θεραπεύσει τον πόνο από την απώλειά του. Αρχικά, ο Warwick έφυγε από το δάσος σαν κυνηγημένος, καθώς δεν ήθελε να ξεχάσει τη θλίψη του. Μετά από μερικές μέρες, όμως, επέστρεψε για να ακούσει τις συμβουλές της Soraka. Η Soraka ένιωσε με τον καιρό τη συμπάθειά της για τον άντρα να θεριεύει. Μια μέρα, ο Warwick της είπε ότι είχε εντοπίσει τους άνδρες που είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του. Πίστευε ότι η εκδίκηση θα έσβηνε τον πόνο του – και όταν αν πέθαινε στη μάχη, τουλάχιστον θα έβρισκε τη γαλήνη. Αν και η Soraka τον ικέτεψε να μη διακινδυνεύσει τη ζωή του, ο Warwick την αγνόησε και έφυγε από το δάσος. Οι φωνές των άστρων την προειδοποίησαν να μην τον ακολουθήσει, αλλά η Soraka ένιωσε ότι πρέπει να τον εμποδίσει.Έτσι, έκανε την πρώτη της έξοδο στον κόσμο των θνητών και σχεδόν αμέσως είδε τον Warwick να πολεμά απεγνωσμένα με μια ομάδα πολεμιστών. Προσπάθησε να τον θεραπεύσει, αλλά για κάθε τραύμα που έκλεινε, δύο νέα άνοιγαν. Η Soraka συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να πολεμήσει για να σώσει το φίλο της. Τα άστρα ούρλιαζαν στο μυαλό της, την προειδοποιούσαν να μην χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να κάνει κακό. Η Σοράκα αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους και επιτέθηκε στους πολεμιστές με μια εκτυφλωτική λάμψη φωτός. Οι άντρες τράπηκαν σε φυγή, φοβισμένοι και τυφλωμένη από τη θεϊκή της λάμψη. Όμως η αστρική μορφή της Soraka ξεθώριασε και τα άστρα σιώπησαν. Η τιμωρία για το παράπτωμά της ήταν να χάσει την αθανασία της. Εξακολουθούσε να αισθάνεται τη δύναμη των αστεριών μέσα της, αλλά πλέον δεν της μιλούσαν. Η Soraka αναζήτησε παρηγοριά στη φροντίδα του Warwick δένοντας τις πληγές του, αλλά ο άντρας που θεωρούσε φίλο της έχωσε ένα μαχαίρι στα πλευρά της. Καθώς το αίμα της εγκατέλειπε το σώμα της, η Soraka συνειδητοποίησε ότι ο άντρας την είχε ξεγελάσει και ότι όλα όσα είχε κάνει ήταν μια περίτεχνη απάτη. Ταπεινωμένη και προδομένη, κάλεσε ακόμα μια φορά τη δύναμη των άστρων καίγοντας τη σάρκα του και καταδικάζοντάς τον σε μια καταραμένη ζωή. Ο Warwick έφυγε ουρλιάζοντας, αφήνοντας τη Soraka να αναλογιστεί το μέλλον της. Αν και η ζωή της είχε αλλάξει, ένιωθε ότι πλέον είχε μια νέα δύναμη και έναν νέο σκοπό. Ελεύθερη πλέον να περιπλανηθεί στον κόσμο, η Soraka ορκίστηκε να αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα των πληγωμένων και την προστασία των αδυνάτων.

»Η σκληρότητα του ενός δεν θα με τυφλώσει στα βάσανα των πολλών».– Soraka

Από την πλευρά του Warwick:

Πριν από τη μεταμόρφωσή του, ο Warwick ήταν περιζήτητος στη Ζάουν ως »προμηθευτής» ανθρώπινων πειραματόζωων για επιστημονικές μελέτες. Γνωστός για τις πονηρές μεθόδους του και την αδίστακτη επιμονή του, ο περίγυρός του τον αντιμετώπιζε με σεβασμό ανάμεικτο με φόβο. Όσο πιο γνωστός γινόταν, τόσο πιο απαιτητικές ήταν οι αποστολές που αναλάμβανε. Οι πελάτες του ήθελαν ολοένα πιο σπάνια και επικίνδυνα δείγματα και τα χρονικά περιθώρια που έθεταν ήταν πολύ στενά. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους, ο Warwick χρειαζόταν δύναμη που ξεπερνούσε τα όρια της ανθρώπινης μορφής του. Ο Singed, ένας από τους λιγοστούς πιστούς φίλους του, ανακάλυψε μια πανίσχυρη φόρμουλα. Η φόρμουλα απαιτούσε τρία βασικά συστατικά: ασήμι από τα Νησιά της Σκιάς, το δόντι ενός άγριου λύκου από το Μπέηλφάϊαρ και την καρδιά ενός ουράνιου πλάσματος. Τα δύο πρώτα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα για τον Warwick, αλλά το τρίτο ήταν σαφώς πιο δύσκολο. Ταξίδεψε στην Ιονία για να βρει τη Soraka, ένα πλάσμα που πολλοί πίστευαν ότι καταγόταν από τα άστρα, αλλά αυτή ανακάλυψε το σχέδιό του και τον έδιωξε μακριά με πανίσχυρη μαγεία. Ανήμπορος να συμβιβαστεί με την αποτυχία του, επέστρεψε στον Singed παραμορφωμένος και έξαλλος από θυμό. Ζήτησε από τον επιστήμονα να του δώσει το ημιτελές φίλτρο, αλλά ο Singed τον προειδοποίησε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν απρόβλεπτα. Ο Warwick αγνόησε την προειδοποίηση του φίλου του και ήπιε το φίλτρο. Το μείγμα τον μεταμόρφωσε σε ένα πλάσμα που ήταν και άνθρωπος και λύκος και του χάρισε ωμή δύναμη και αναπτυγμένες αισθήσεις. Ενθουσιασμένος, άρχισε αμέσως να δοκιμάζει τις νέες του δυνάμεις. Κάθε μέρα που περνούσε, τα ένστικτά του γίνονταν ολοένα πιο ισχυρά, αλλά η ανθρώπινη φύση του υποχωρούσε περισσότερο. Ένιωθε ότι έχανε τον έλεγχο: αν και πάντα έπιανε τα θηράματά του, πολλές φορές δεν κατάφερνε να τα φέρει πίσω ζωντανά. Τώρα, αναζητά την καρδιά της Σοράκα για να σταθεροποιήσει τη μεταμόρφωσή του πριν οι παρορμήσεις του ζώου υπερισχύσουν εντελώς της λογικής του σκέψης.

»Στο τέλος, το κτήνος μας προλαβαίνει όλους μας».– Warwick

VIKTOR vs JAYCE:

Από την πλευρά του Jayce:

Όταν το Πίλτοβερ του ανέθεσε να μελετήσει έναν αρχαίο μαγικό κρύσταλλο, ο Jayce ανακάλυψε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια πανίσχυρη πηγή ενέργειας. Ανυπομονώντας να γίνει διάσημος, άρχισε να σχεδιάζει μια συσκευή για να τιθασεύσει τη δύναμή του κρυστάλλου. Τα νέα για τις δυνάμεις του κρυστάλλου ξεπέρασαν τα σύνορα του Πίλτοβερ. Ο Viktor, ο επιστήμονας από το Ζάουν που είχε μετατρέψει το σώμα του σε μηχανή, έκανε μια προσφορά στον Jayce. Μαζί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον κρύσταλλο για να κάνουν πραγματικότητα το σχέδιό του για την »ένδοξη εξέλιξη», όπως την αποκαλούσε: την ένωση της ανθρωπότητας με την τεχνολογία. Ο Jayce αρνήθηκε, αλλά ο επισκέπτης από το Ζάουν δεν σκόπευε να φύγει με άδεια χέρια. Παραμέρισε χωρίς κόπο τον Jayce, άρπαξε τον κρύσταλλο και έφυγε για το Ζάουν, κάνοντας στάχτες τις ανεπαρκείς δυνάμεις ασφαλείας του εργαστηρίου. Ο Jayce ζήτησε από την κυβέρνηση του Πίλτοβερ να απαντήσουν στο χτύπημα, ωστόσο, οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δεν ήθελαν να κλιμακώσουν την ένταση που είχε δημιουργηθεί με εχθροπραξίες. Αποφάσισε να δράσει μόνος του, συνειδητοποιώντας ότι αν δεν ανταποδώσει κανείς το χτύπημα, το Πίλτοβερ δεν θα ήταν ποτέ ασφαλές.Ο Jayce επέστρεψε στο εργαστήριο για να προετοιμαστεί για την επίθεσή του. Μετά από εντατική έρευνα, μελέτες και δοκιμές, κατάφερε να δημιουργήσει το κορυφαίο επίτευγμά του – το Σφυρί από Υδράργυρο. Με το όπλο ανά χείρας, ο Jayce κατευθύνθηκε προς το Ζάουν και ξεκίνησε την επίθεση μόνος του. Οι ακόλουθοι του Viktor έσπευσαν να ανακόψουν την πορεία του, αλλά ο Jayce τους απώθησε και εισχώρησε στην καρδιά του εργαστηρίου. Στο εργαστήριο ο Jayce αντίκρισε την τρομακτική ευφυΐα των δημιουργιών του Viktor, που τις τροφοδοτούσε όλες η ενέργεια του μαγικού κρυστάλλου. Συνειδητοποίησε ότι η μόνη επιλογή ήταν να καταστρέψει την πηγή της ενέργειας, αλλά ο Viktor στεκόταν στο δρόμο του. Αν και η μεταξύ τους σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και οι δύο επιστήμονες, ο Jayce κατάφερε ένα απεγνωσμένο χτύπημα στον κρύσταλλο. Έκανε θρύψαλα τον κρύσταλλο και διέφυγε καθώς οι μηχανές του Viktor τυλίγονταν στις φλόγες. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, εξουθενωμένος αλλά νικητής, οι κάτοικοι του Πίλτοβερ υποδέχτηκαν τον Jayce ως ήρωα. Χάρηκε ολόψυχα τις εκδηλώσεις λατρείας, ωστόσο, γνώριζε ότι οι πράξεις του είχαν τραβήξει την προσοχή επικίνδυνων εχθρών. Αφοσιωμένος πλέον στην υπεράσπιση του λαού του, ο Jayce είναι η μεγαλύτερη ελπίδα του Πίλτοβερ για ένα λαμπρό μέλλον.

»Εμπιστευτείτε με: αν φανούμε έξυπνοι, τότε το Πίλτοβερ μπορεί να αποκρούσει κάθε απειλή. Είμαι η ζωντανή απόδειξη.»— Jayce

Aπό την πλευρά του Viktor:

Εκεί, στην απομόνωση του εργαστηρίου του, συνέλαβε ένα σχέδιο για το οποίο κανείς δεν θα μπορούσε να του κλέψει τη δόξα. Στόχος του ήταν να κάνει μια επαναστατική ανακάλυψη, αλλά και να απαλλαγεί από τη ζήλια και τον φθόνο που τον κατέτρωγε. Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει μηχανικά εξαρτήματα για να αντικαταστήσει και να βελτιώσει το σώμα του.Όταν ο Viktor βγήκε ξανά από το εργαστήριό του, δεν θύμιζε σε τίποτα τον άνθρωπο που ήταν κάποτε. Δεν είχε αλλάξει μόνο ένα μεγάλο μέρος της ανατομίας του, αλλά και την ίδια του την προσωπικότητα. Η φιλοδοξία του να βελτιώσει την κοινωνία των ανθρώπων είχε δώσει τη θέση της σε μια ιδέα που ο ίδιος αποκαλούσε »η ένδοξη εξέλιξη». Θεωρούσε τον εαυτό του ως τον πρωτοπόρο της νέας εποχής του Βάλοραν. Οραματιζόταν ένα μέλλον στο οποίο ο άνθρωπος θα εγκατέλειπε τη σάρκα του και θα την αντικαθιστούσε με ανώτερη τεχνολογία. Αν και οι προτάσεις του Viktor δεν έτυχαν ευρείας αποδοχής, η τελειότητα των μηχανισμών του ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της εποχής. Έχοντας συνδέσει τον εγκέφαλό του με μαγοτεχνικές συσκευές, είχε καταφέρει να επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό την πρόοδο της έρευνάς του. Η μεταμόρφωσή του τον είχε απαλλάξει από την αδυναμία των συναισθημάτων του, αλλά είχαν μείνει κάποια υπολείμματα από το μίσος που έτρεφε για τον καθηγητή του. Ο Viktor δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends για να δοκιμάσει τις εφευρέσεις του ενάντια στους πιο ισχυρούς πολεμιστές του Βάλοραν και για να διορθώσει τυχόν αδυναμίες ή σφάλματα.

»Αν χρησιμοποιήσεις τη μαγοτεχνία, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Αν την αγκαλιάσεις, θα σε απελευθερώσει». -Viktor

Περισσότερα νέα για το League of Legends