Καθυστερεί το «Titan» της Blizzard

Από το μηδέν η ανάπτυξη του τίτλου. Μειώθηκε στα τριάντα άτομα η ομάδα ανάπτυξης από τα εκατό που ήταν πριν. Μετά   την   απόφαση  της  Blizzard  να ξεκινήσει από το μηδέν   την  ανάπτυξη του νέου της MMO, θεωρείτε δεδομένο   πως  δεν  θα  δούμε  το  Titan  μέχρι το 2016 στην καλύτερη των περιπτώσεων. Σύμφωνα με τοv Shon Damron   «Φτάσα- με σε ένα σημείο όπου πρέπει να κάνου- με σημαντικές αλλαγές στην  τεχνολογία   και   στον   σχεδιασμό   του    παιχνιδιού. Χρησιμοποιούμε αυτή την κεντρική ομά-δα ανάπτυξης του τίτλου να προσαρμόσει την τεχνολογία και τα εργαλεία μας  στις νέες αλλαγές που […]

Platform
 

Από το μηδέν η ανάπτυξη του τίτλου. Μειώθηκε στα τριάντα άτομα η ομάδα ανάπτυξης από τα εκατό που ήταν πριν.

Μετά   την   απόφαση  της  Blizzard  να ξεκινήσει από το μηδέν   την  ανάπτυξη
του 
νέου της MMO, θεωρείτε δεδομένο   πως  δεν  θα  δούμε  το  Titan  μέχρι το 2016 στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Σύμφωνα με τοv Shon Damron   «Φτάσα- με σε ένα σημείο όπου πρέπει να κάνου- με σημαντικές αλλαγές στην  τεχνολογία   και   στον   σχεδιασμό   του    παιχνιδιού. Χρησιμοποιούμε αυτή την κεντρική ομά-δα ανάπτυξης του τίτλου να προσαρμόσει την τεχνολογία και τα εργαλεία μας  στις νέες αλλαγές που έγιναν. Να  σημειώσουμε  πως  δεν  έχει   ανακοινωθεί   κάποια  ημερομη-νία κυκλοφορίας για το MMO».

Το World of Warcraft αυτή την στιγμή παραμένει το νούμερο ένα  συνδρομητικό   MMO παρόλο που δείχνει να χάνει ολοένα και περισσότερους συνδρομητές μέρα με την μέρα. Αυτό που δεν γνωρίζουμε  είναι  το  αντίκτυπο που θα έχει αυτή η κίνηση στους fan της Blizzard.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περιμένουμε αρκετό καιρό μέχρι να μάθουμε  νεό- τερα από τον διάδοχο του WoW.