Διαθέσιμο το demo του The Last of Us

Μόνο για τους κατόχους του GoW: Ascension σε πρώτη φάση Η Sony δίνει την δυνατότητα σε όσους έχουν αγοράσει το GoW: Ascension, να κατεβάσουν    το demo του The Last of Us από το Playstation Store. Για   να   αποκτήσετε  πρόσβαση  στο  demo,  πρέπει  μπείτε  στο  μενού  του  GoW  και να διαλέξετε   την   επιλογή » The Last of Us Early Access». To demo  περιλαμβάνει το επίπεδο «Outskirts»   όπου   ο   Joel   και   η   Ellie συνεργάζονται με την Tess, επίσης σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μία πρώτη γεύση των εχθρών, αλλά και των  scavenging και […]

Μόνο για τους κατόχους του GoW: Ascension σε πρώτη φάση

Η Sony δίνει την δυνατότητα σε όσους έχουν αγοράσει το GoW: Ascension, να κατεβάσουν    το demo του The Last of Us από το Playstation Store.

Για   να   αποκτήσετε  πρόσβαση  στο  demo,  πρέπει  μπείτε  στο  μενού  του  GoW  και να διαλέξετε   την   επιλογή » The Last of Us Early Access». To demo  περιλαμβάνει το επίπεδο «Outskirts»   όπου   ο   Joel   και   η   Ellie συνεργάζονται με την Tess, επίσης σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μία πρώτη γεύση των εχθρών, αλλά και των  scavenging και crafting μηχανισμών που θα συναντήσετε μέσα στο παιχνίδι.

Το The Last of Us αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου αποκλειστικά για PS3, λίγες μέρες μετά την E3.

Περισσότερα νέα για το The Last of Us