Επένδυση 1 δις από την Microsoft σε games του Xbox One

Μεγάλη επένδυση στον gaming τομέα   Η Microsoft δέχθηκε έντονες κριτικές όσον αφορά την παρουσίαση της νέας της κονσόλας, καθώς  φάνηκε να απομακρύνετε από το gaming κοινό. Σύμφωνα όμως με νέες δηλώσεις από υψηλόβαθμα στελέχη του Redmond, η εταιρεία θα ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για τις μελλοντικές κυκλοφορίες τίτλων επόμενης γενιάς.  Αν λάβουμε υπόψιν και  την  έναρξη λειτουργίας νέων στούντιο στο Λονδίνο, Ουάσινγκτον  και  στην  Βικτόρια,   ο Αμερικάνικος Κολοσσός αναμένεται να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» ενόψει της E3.   Την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του Xbox One στην αγορά, αναμένεται να κυκλοφορήσουν 15 αποκλειστικότητες εκ των οποίων οι 8 θα είναι καινούργια IP.

Platform
 

Μεγάλη επένδυση στον gaming τομέα

 

Η Microsoft δέχθηκε έντονες κριτικές όσον αφορά την παρουσίαση της νέας της κονσόλας, καθώς  φάνηκε να απομακρύνετε από το gaming κοινό.

Σύμφωνα όμως με νέες δηλώσεις από υψηλόβαθμα στελέχη του Redmond, η εταιρεία θα ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για τις μελλοντικές κυκλοφορίες τίτλων επόμενης γενιάς.  Αν λάβουμε υπόψιν και  την  έναρξη λειτουργίας νέων στούντιο στο ΛονδίνοΟυάσινγκτον  και  στην  Βικτόρια,   ο Αμερικάνικος Κολοσσός αναμένεται να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» ενόψει της E3.

 

Την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του Xbox One στην αγορά, αναμένεται να κυκλοφορήσουν 15 αποκλειστικότητες εκ των οποίων οι 8 θα είναι καινούργια IP.