Ανακοινώθηκε το Need for Speed: Rivals

Κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου του 2013 Το Need for Speed: Rivals αναπτύσσεται από ένα νέο studio την Ghost Games σε συνεργασία με την Criterion Games. Ο νέος τίτλος της σειράς καλωσορίζει τους παίκτες στην πολιτεία του Redview, όπου η ένταση  ανάμεσα  στους αστυνομικούς και στους racer δεν σταματάει ποτέ! Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα   στο   να   είναι  racers   ή   αστυνομικοί. Το Rivals λαμβάνει χώρα σε ένα ανοιχτό οδικό περιβάλλον και χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Frostbite 3, με αποτέλεσμα  η  κάθε    λεπτομέρεια  του   παιχνιδιού   να  αποτυπώνεται στην οθόνη με εκπληκτική ευκρίνεια. Οδηγήστε σαν <<μοναχικοί λύκοι>> με μοναδικό σκοπό την […]

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου του 2013

Το Need for Speed: Rivals αναπτύσσεται από ένα νέο studio την Ghost Games σε συνεργασία με την Criterion Games.

Ο νέος τίτλος της σειράς καλωσορίζει τους παίκτες στην πολιτεία του Redview, όπου η ένταση  ανάμεσα  στους αστυνομικούς και στους racer δεν σταματάει ποτέ!

Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα   στο   να   είναι  racers   ή   αστυνομικοί. Το Rivals λαμβάνει χώρα σε ένα ανοιχτό οδικό περιβάλλον και χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Frostbite 3, με αποτέλεσμα  η  κάθε    λεπτομέρεια  του   παιχνιδιού   να  αποτυπώνεται στην οθόνη με εκπληκτική ευκρίνεια.

Οδηγήστε σαν <<μοναχικοί λύκοι>> με μοναδικό σκοπό την δόξα ή δουλέψτε σαν ομάδα, χρησιμοποιώντας την δύναμη της αστυνομίας,  για να   καταδιώξετε  και  να συλλάβετε τους <<επικίνδυνους οδηγούς>>.

 

Το Need for Speed: Rivals θα κυκλοφορήσει για Xbox 360, PC και PS3 στις 19 Νοεμβρίου και αργότερα για Xbox One και PS4.

 

Περισσότερα νέα για το Need for Speed: Rivals