Live streaming σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Blizzard στο Facebook

Τώρα μπορείτε να κάνετε live streaming σε όλα τα παιχνίδια της Blizzard στο Facebook

Platforms
 

Τώρα μπορείτε να κάνετε live streaming σε όλα τα παιχνίδια της Blizzard στο Facebook σε Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία,  Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, με τον υπόλοιπο κόσμο να βρίσκεται στα προσεχώς

activisionblizzardfacebook

Τον Ιούνιο η Blizzard ανακοίνωσε μια συνεργασία με το Facebook, που θα επιτρέψει στους παίκτες να κάνουν εύκολα live streaming σε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια της μέσω του Facebook Live.

Σήμερα, η λειτουργία είναι επιτέλους ενεργή. Η δυνατότητα ζωντανής ροής θα είναι διαθέσιμη σε κάθε παιχνίδι της Blizzard στην Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, με πλήρη παγκόσμια εξάπλωση να αναμένεται «σύντομα». Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για τους gamers σε PC, αλλά η υποστήριξη σε υπολογιστές Mac είναι στα προσεχώς.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να συνδέσετε το λογαριασμό Battle.net σας στο Facebook. Στη συνέχεια θα μπορείτε να κάνετε live streaming παιχνίδια, όπως Overwatch και Hearthstone απευθείας στη σελίδα σας στο Facebook.

Το Facebook Live streaming είναι μόνο ένα μέρος μιας ευρύτερης ολοκλήρωσης του κοινωνικού δικτύου της Blizzard. Είχε επίσης ανακοινώσει ότι θα πρέπει να προστεθεί μια επιλογή σύνδεσης στο Facebook για όλα τα PC games της. Σκοπός είναι να «ανοίξει ο δρόμος για νέες κοινωνικές λειτουργίες στα παιχνίδια της Blizzard».

Πηγή

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.