Νέες οθόνες στη σειρά 77 της AOC

Ευκρίνεια, στυλ, πολυχρωμία: Η AOC παρουσιάζει δύο νέες premium οθόνες 4K UHD

Η AOC, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως  στον κλάδο των οθονών, προσθέτει δυο νέες premium οθόνες 4K UHD στη βραβευμένη 77 Series

U3277PWQU_side_to_right_liquid_design

Με 3840 x 2160 pixels, η AOC U2777PQU 68.6 εκ. (27″) και η  AOC U3277PWQU 81.2 εκ. (31.5″) διαθέτουν εξαιρετικά ακριβή ανάλυση -τέσσερις φορές υψηλότερη από την ανάλυση Full HD, αναπαράγοντας έτσι ιδιαιτέρως λεπτομερείς εικόνες. Χάρη στην υψηλή πυκνότητα pixel των οθονών, οι χρήστες απολαμβάνουν περισσότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας, επιτρέποντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, τα ολοκληρωμένα εργονομικά χαρακτηριστικά και η τεχνολογία Flicker-Free της AOC καθιστούν τη στυλάτη οθόνη ιδανική για τους χρήστες που αναζητούν ακριβείς και λεπτομερείς εικόνες σε συνδυασμό με ένα άνετο στήσιμο για καλύτερη υγεία και ευεξία.

U2777PQU_ftl2_m_

Εικόνες με λεπτομέρεια, ακρίβεια και ζωντάνια
Οι  AOC U2777PQU (27) και AOC U3277PWQU (31.5), είναι εξοπλισμένες αντίστοιχα με υψηλής ποιότητας IPS και AMVA panel και διαθέτουν και οι δύο 4K UHD ανάλυση (3840 x 2160 pixels) καθώς και αναλογία 16:9. Οι οθόνες αναπαράγουν ζωντανές εικόνες με περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια χρώματα (πραγματικό 8-bit+FRC) και το 100%  της χρωματικής γκάμας sRGB. Το panel AMVA της AOC U3277PWQU προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χρωματική γκάμα 95% NTSC, για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιπλέον, η υψηλή ανάλυση των οθονών προσφέρει μεγαλύτερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας.

Κατά συνέπεια, οι γραφίστες και οι φωτογράφοι μπορούν, για παράδειγμα, να απολαύσουν επί τέσσερις φορές τη λεπτομέρεια μιας ψηφιακής εικόνας χωρίς να χρειάζεται μεγέθυνση ή σμίκρυνση, καθιστώντας πιο ευχάριστη και ακριβή την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας. Παρομοίως, οι χρήστες που εργάζονται με εφαρμογές δεδομένων ή πολλαπλές εφαρμογές, επωφελούνται από τη μεγάλη έκταση της οθόνης, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το σχεδόν χωρίς πλαίσιο panel της οθόνης AOC U2777PQU. Οι ευρείες γωνίες θέασης επιτρέπουν την καλή ομοιομορφία χρώματος από σχεδόν όλες τις γωνίες. Οι δύο οθόνες είναι έτσι κατάλληλες για ρυθμίσεις γραφείου. Κάθε μοντέλο παρ’ όλα αυτά διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60 Hz καθώς και σύντομο χρόνο απόκρισης,  καθιστώντας τα εξίσου ελκυστικά για τους λάτρεις του gaming που θα απολαύσουν 4K ευκρινή γραφικά.

U3277PQU_side_to_right_liquid_design

Άνετη και παραγωγική εμπειρία εργασίας
Οι AOC U2777PQU και AOC U3277PWQU είναι εξοπλισμένες με πολλαπλά εργονομικά χαρακτηριστικά που παρέχουν άνετη εργασία στους χρήστες. Κάθε οθόνη προσφέρει επιλογές ρύθμισης του ύψους, της κλίσης και της περιστροφής  προκειμένου να προσαρμοστεί η οθόνη στις ατομικές προτιμήσεις κάθε χρήστη προσφέροντας έτσι περισσότερη άνεση ειδικά για όσους εργάζονται στην οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η τεχνολογία Flicker-Free της AOC ρυθμίζει τη φωτεινότητα προκειμένου να περιορίσει το τρεμόπαιγμα της οθόνης και την κόπωση των ματιών. Και οι δύο οθόνες διαθέτουν πολλές θύρες εισόδου, επιτρέποντας τη σύνδεσή τους σε πολλαπλές συσκευές. Εκτός από τα DisplayPort, HDMI 2.0, DVI και VGA, κάθε μοντέλο διαθέτει USB 3.0 υποδοχές, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση κινητών συσκευών. Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα, η AOC U3277PWQU είναι εξοπλισμένη με τις λειτουργίες PiP (Picture-in-Picture) και PbP (Picture-by-Picture), επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν το περιεχόμενο της οθόνης ταυτόχρονα από δύο διαφορετικές πηγές μέσω παραθύρου ή διαχωρισμού εικόνας. Χάρη στην ανάλυση 4K UHD, οι εικόνες αναπαράγονται με υψηλή λεπτομέρεια και από τις δύο πηγές, καθιστώντας το multitasking πιο εύκολο από ποτέ.

Οι οθόνες AOC U2777PQU και AOC U3277PWQU θα είναι διαθέσιμες το Σεπτέμβριο του 2016 στην ενδεικτική τιμή €649 και €699 αντίστοιχα. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.  

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.