Οι G2 στα τελικά

Οι G2 θα αντιμετωπίσουν τους Splyce την Κυριακή 28/8 στα τελικά

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι G2 θα αντιμετωπίσουν τους Splyce την Κυριακή 28/8 στα τελικά

g2-og-image

Οι G2 κατάφεραν με 3-1 να νικήσουν τους Unicorns of Love και πάμε να δούμε παρακάτω τα παιχνίδια:

Game 1
Οι G2 είχαν μία πολύ καλή αρχή, ενώ οι UOL δυσκολεύτηκαν να κάνουν farming με τον Trick (Rek Sai) να κάνει roaming στο χάρτη. To match ήταν 50-50 με τις δύο ομάδες να αλλάζουν συνεχώς την πορεία του παιχνιδιού. Μετά από αρκετά teamfights, οι G2 παίρνουν το πρώτο παιχνίδι.

Εδώ θα βρείτε τα στατιστικά

Game 2
Οι UOL πιο επιθετικοί από το πρώτο game, κερδίζουν αρκετά, ενώ οι G20 δεν το βάζουν κάτω και θέλουν να ανταποδώσουν, με μικρή επιτυχία. Mε τον Viziscasci (Shen) να προστατεύει τους συμπαίκτες του, δεν πέφτουν εύκολα οι μονόκεροι και κερδίζουν το δεύτερο game.

Εδώ θα βρείτε τα στατιστικά

Game 3
Η ένταση είναι μεγάλη με τους UOL να επικρατούν στην αρχή αλλά ένα δυνατό teamfight στο bot δίνει την ευκαιρία στους G2 να κερδίσουν μερικά kills. Στη συνέχεια η ένταση επεκτάθηκε σε όλο το χάρτη αλλά κυρίως στο mid, μέχρι που ένα ace δίνει τη νίκη στους G2.

Εδώ θα βρείτε τα στατιστικά

Game 4
Οι G2 δεν αφήνουν τους μονόκερους να πάρουν ανάσα, με πετυχημένα ganks, 1v1 στα lanes και μερικά turrets βοήθησαν να πάνε μπροστά. Oι UOL προσπαθούν να απομονώσουν ατομικά τους αντιπάλους τους χωρίς αποτέλεσμα. Το τέλος έρχεται με ένα καλό teamfight στο bot και τους G2 να νικάν το τέταρτο και τελευταίο game, πηγαίνοντας στον τελικό ενάντια στους Splyce.

Εδώ θα βρείτε τα στατιστικά

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
, ,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο