The Forg1ven247 Comeback

Ο Κωνσταντίνος Τζωρτζίου, ή όπως τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι «Forg1ven», επιστρέφει για τα καλά στην επαγγελματική σκηνή του e-sports

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Κωνσταντίνος Τζωρτζίου ή όπως τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι «Forg1ven247», επιστρέφει για τα καλά στην επαγγελματική σκηνή του e-sportshereturns-forgiven

Μετά την αποχώρησή του από τους Origen, ο Forg1ven247, είχε δηλώσει, μέσα από τις ανακοινώσεις του στα social media, πως θα περάσει λίγο – ή και περισσότερο χρόνο – μακριά από την επαγγελματική σκηνή. Οι λόγοι που συντέλεσαν στην απόφαση του αυτή ήταν διάφοροι, με τον κυριότερο όμως να αφορά την έλλειψη, που φάνηκε να διακατέχει τον αθλητή, αναφορικά με την ανταγωνιστικότητα και την όρεξη γύρω από το παιχνίδι.

Η πρώτη επιστροφή ήρθε μέσα από τη συνεργασία με τους Elysium Gaming. Ομολογουμένως, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στην ελληνική e-sports σκηνή, ένας παίκτης του βεληνεκούς του Forg1ven θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη. Η εμπειρία και οι γνώσεις του γύρω από το παιχνίδι μπορούν να πάνε ολόκληρο το gaming style ένα βήμα παραπέρα.

Στο παραπάνω βίντεο όμως, φαίνεται να συντελείται μια δεύτερη και ακόμη μεγαλύτερη επιστροφή, αυτή τη φορά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στο επίσημο κανάλι των H2K, εμφανίζεται ένα αινιγματικό βίντεο. Σε αυτό παρουσιάζονται μερικά από τα εξαιρετικά plays του Forg1ven στην επαγγελματική σκηνή. Κλείνει δε πολλά υποσχόμενο.

Αν αναλογιστεί κανείς, τις γενικότερες ανακατατάξεις και μεταγραφές, που συντελούνται στην ευρωπαϊκή σκηνή, τίποτα δεν φαντάζει σίγουρο. Αποχωρήσεις και ενισχύσεις σε όλα τα μέτωπα.

Ο τραυματισμός του Freeze (στο χέρι), που είναι το main adc της ομάδας των H2K, ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και τον Έλληνα e-sports player. Ασχολίαστο δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το γεγονός, πως σε όλα τα forums, η επιστροφή Forg1ven συνδυάζεται με φημολογία περί αποχώρησης Vander, καθώς όλοι λίγο πολύ θυμόμαστε την κόντρα, που υπήρξε ανάμεσα στο πάλαι ποτέ adc και στο support των H2K.

Περισσότερα νέα για το League of Legends