Ο dupreeh αντικαθίσταται από τον zonic

Ο προπονητής των Astralis, Danny «zonic» Sorensen θα αγωνιστεί στη θέση του Peter «dupreeh» Rasmussen για το υπόλοιπο ESL One Cologne

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ο προπονητής των Astralis, Danny «zonic» Sorensen θα αγωνιστεί στη θέση του Peter «dupreeh» Rasmussen για το υπόλοιπο ESL One Cologne

dupreeh astralis

Οι Astralis ανακοίνωσαν την αντικατάσταση την Τετάρτη, μετά την μεταφορά του Peter «dupreeh» Rasmussen στο νοσοκομείο, λόγω έντονων πόνων στο στομάχι.  Παρόλο που ο ίδιος είπε ότι ήλπιζε να καταφέρει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο τουρνουά, τώρα ανακοινώθηκε ότι διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα και δε θα μπορέσει να παίξει αυτή τη βδομάδα.

«Ήταν άρρωστος από χτες, και σήμερα πήγε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι,» δήλωσαν οι Astralis στο facebook. «Μετά από αρκετές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι η σκωληκοειδίτιδα του πρέπει να αφαιρεθεί. Θα μεταφερθεί σε ένα άλλο νοσοκομείο σήμερα και θα μπει στο χειρουργείο.»

Ο dupreeh δήλωσε αργότερα στο Twitter ότι θα μπει χειρουργείο «όσο πιο σύντομα γίνεται».

Οι Astralis παίζουν ήδη με τον Lukas «gla1ve» Rossander αντί για τον  Markus «Kjaerbye» Kjærbye, μιας και ο δεύτερος δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα σε αυτό το τουρνουά λόγω συγκεκριμένων κανόνων. Η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του Group A, με σκορ 1-1, μετά τη νίκη της απέναντι στην Team Dignitas και την ήττα της από την Gambit Gaming. Αν χάσουν το επόμενο ματς με την Dignitas, θα αποκλειστούν από το τουρνουά.

Με την G2 να έχει ήδη αποκλειστεί, οι Astralis θα έπρεπε να είναι λογικά ανάμεσα στα φαβορί αν περάσουν στο επόμενο στάδιο του Major. Μέχρι τώρα όμως έχουν παρουσιαστεί μία αστάθεια, καθώς κέρδισαν ένα δύσκολο ματς απέναντι στην Dignitas, αλλά έχασαν 16-6 από την Gambit.

Τους τελευταίους τρεις μήνες ο dupreeh είχε 1.09 HLTV rating, τρίτος στην ομάδα, μετά τον Kjaerbye και τον Nicolai «dev1ce» Reedtz. Στα δύο παιχνίδια που έπαιξε στο ESL One Cologne όμως, είχε rating 0.88.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive