Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το Dying Light 2

Σύμφωνα με μια συνέντευξη του CEO και της PR manager της Techland

Developer
 

Τα μελλοντικά σχέδια της Techland

Techland

Σύμφωνα με μια συνέντευξη του CEO και της PR manager της Techland, Paweł Marchewka και Anna Lada-Grodzicka αντίστοιχα, η εταιρία έχει ένα νέο IP υπό την κατοχή της. Το παιχνίδι θα είναι open world fantasy με αρκετά RPG στοιχεία παρά ένα καθαρόαιμο RPG και όπως και το Dying Light, θα έχει με την σειρά του singleplayer, αλλά και co-op multiplayer. Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για το Hellraid, έναν άλλο τίτλο της Techland που είχε μπει σε αναμονή τον προηγούμενο Μάιο, αλλά ο κ. Marchewka έκανε σαφές ότι ο νέος τίτλος θα είναι κάτι διαφορετικό.

dead island

Στην συνέχεια η συζήτηση κατευθύνθηκε προς ένα μεγάλο θέμα: Θα υπάρξει Dead Island 2; Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο, τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκουν στην Deep Silver, με την οποία η Techland έληξε την συνεργασία της, επειδή υπήρχαν διαφωνίες στον σχεδιασμό του τίτλου και επιπλέον ήθελαν να ασχοληθούν στο τότε νέο Dying Light. Ο λόγος για την ερώτηση είναι η πρόσφατη συνεργασία των 2 εταιριών στο remastering του Dead Island ονόματι «Dead Island: Definitive Edition» με τη μηχανή του Dying Light. Δυστυχώς η απάντηση ήταν αρνητική.

dying light

Όμως, η απάντηση συνοδεύτηκε από ένα θετικό νέο, μιας και ο λόγος της έλλειψης συνεργασίας έγκειται στο ότι το Dying Light 2 είναι πιο σημαντικό. Όπως και με τον καινούριο, ανώνυμο για την ώρα τίτλο, το Dying Light 2 βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο τώρα υπό ανάπτυξη. Για αυτήν είναι υπεύθυνη η ίδια ομάδα, που δημιούργησε τον πρώτο τίτλο της σειράς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί άλλες πληροφορίες, παρά μόνο ότι και οι 2 τίτλοι θα κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.