Νέα 4K Ultra HD οθόνη από την Philips

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία υπερμεγέθους οθόνης από την Philips με υποστήριξη 4K Ultra HD

Η MMD ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας υπερμεγέθους οθόνης Philips 43 ιντσών, που έρχεται να προστεθεί στη σειρά 4K Ultra HD

epilegmenh

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη σειρά οθονών Philips 4K Ultra HD. Η νέα οθόνη 43 ιντσών, η μεγαλύτερη οθόνη της γκάμας μέχρι στιγμής, προσφέρει εξίσου καλή εμπειρία θέασης, λεπτομέρεια και καθαρότητα με τις υπόλοιπες οθόνες της σειράς. Το εξαιρετικά ευρύ desktop παρέχει στους επαγγελματίες χρήστες περισσότερο χώρο από ποτέ. Με την υποστήριξη MultiView 4K, μπορεί κανείς να προβάλει δεδομένα από τέσσερις διαφορετικές πηγές χωρίς να χαθεί η αίσθηση του διευρυμένου χώρου στο desktop που δημιουργεί μια οθόνη τέτοιου μεγέθους. 

BDM4350UC_b

Η νέα οθόνη Philips BDM4350UC χρησιμοποιεί panels υψηλής αποδοτικότητας προκειμένου να προσφέρει εικόνες UltraClear 4K UHD με 3840*2160 pixels, τέσσερις φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD και την αντίστοιχη ευκρίνεια της. Οι μηχανικοί CAD που διαθέτει η οθόνη, μπορούν να εστιάσουν στις μικρές λεπτομέρειες των πιο σύνθετων γραφικών. Όσον αφορά αναζητήσεις γεωγραφικού ενδιαφέροντος, οι επιστημονικές εικόνες παρουσιάζονται με περισσότερη καθαρότητα από ποτέ.

BDM4350UC_f image

Ακόμα, η λειτουργία MultiView επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν δεδομένα από τέσσερις διαφορετικές πηγές και τέσσερα Full HD παράθυρα ταυτόχρονα σε μία οθόνη. Η λειτουργία Picture-by-Picture (PbP) προσφέρει μια χρήσιμη επισκόπηση των δεδομένων στα κέντρα ελέγχου όπως για παράδειγμα την ασφάλεια και τον έλεγχο εγκαταστάσεων.

BDM4350UC_ftr_rflx bk

Η νέα οθόνη έρχεται με επιλογές συνδεσιμότητας όπως HDMI, DisplayPort και MHL για streaming από κινητές συσκευές. Το εξαιρετικά γρήγορο USB 3.0 δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν το περιεχόμενο τους στη μοναδική οθόνη 4K Ultra HD 43 ιντσών στα 60Hz.

BDM4350UC_s

Η νέα οθόνη Philips 43 ιντσών BDM4350UC, με ενδεικτική λιανική τιμή €789, θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Μαΐου.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.