Otaku VS Nerd: The Music Battle | Round 2

Η απάντηση σε όλα είναι το Otaku VS Nerd!

Τι γίνεται όταν η ανατολή έρχεται σε κόντρα με την δύση; Όταν o Captain Harlock τα βάζει με τον Darth Vader; Όταν ο Sonic συναγωνίζεται τον Flash; Όταν ο Goku παλεύει με τον Superman;
Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι το Otaku VS Nerd!

FBCover

Τι είναι το Otaku VS Nerd όμως;

Το Otaku VS Nerd είναι μια μοναδική μουσική μάχη ανάμεσα σε δύο κουλτούρες: την κουλτούρα των Otaku, στην οποία συγκαταλέγονται τα ιαπωνικά animation (anime) και video games (π.χ. Dragon Ball, Kabamaru, One Piece, Pokemon, Sailor Moon, Super Mario κ.α.), και την κουλτούρα των Nerds, η οποία συμπεριλαμβάνει ταινίες, video games και τηλεοπτικές σειρές (όπως π.χ. Star Wars, Lord of the Rings, Superman, League of Legends, Thundercats κ.α.) που έχουν κυρίως αμερικάνικη προέλευση.

Πως διεξάγεται ή μάχη;

Οι δυο πλευρές (Otaku / Nerd) εκπροσωπούνται από έναν DJ αντίστοιχα οποίος μπαίνει στην μάχη με επιλογές από μουσικά θέματα που αντιστοιχούν στην κάθε κουλτούρα. H ίδια η μάχη είναι ένα θεματικό οπτικοακουστικό show με τους δυο DJ’s να μάχονται live on stage, ενώ το κοινό υποστηρίζει την πλευρά που προτιμά.

Ο γύρος ξεκινάει με τον πρώτο DJ να παίζει ένα κομμάτι υποστηρίζοντας την πλευρά του, μέχρι να διακοπεί από τον δεύτερο DJ με το κομμάτι / απάντηση από την δική του πλευρά. Η εξέλιξη και το αποτέλεσμα της μάχης προβάλλεται σε ειδικά σχεδιασμένο για την βραδιά battle system, εμπνευσμένο από το γνωστό fighting game Street Fighter.

Πως ήταν το πρώτο Otaku VS Nerd; Πότε και που θα γίνει το 2ο;

Το πρώτο Otaku VS Nerd διοργανώθηκε τον Νοέμβρη του 2014 στο Silver Dollar. Κατά την διάρκεια του event και ειδικά στην μάχη, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Το κοινό κάτω από το stage είχε μοιραστεί στα δυο, υποστηρίζοντας την αγαπημένη του μουσική.
Ο υπόλοιπος χώρος ήταν γεμάτος με κόσμο που είτε ήθελε να παρακολουθήσει το show από πιο μακριά είτε δεν έβρισκε χώρο μπροστά! Στο τέλος της βραδιάς, υπήρξε ένα αξιοθαύμαστο feedback σχετικά με το show καθώς και μεγάλη ανυπομονησία για το επόμενο!

Η ημερομηνία για το Otaku VS Nerd: The Music Battle | Round 2 ορίστηκε για τις 19/12/2015 στο στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη). Πέρα από την μάχη θα γιορτάσουμε το Otaku Day (15/12 παγκόσμια ημέρα της Otaku κουλτούρας) και θα προετοιμαστούμε για την παγκόσμια πρεμιέρα της 7ης ταινίας Star Wars στην Ελλάδα (24 Δεκέμβρη)!

Γιατί να έρθεις στο Otaku VS Nerd;

Το Otaku VS Nerd είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση που παρουσιάζει ισότιμα και με πάθος όλες τις σειρές κινουμένων σχεδίων / ταινιών / παιχνιδιών που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία και όχι μόνο (ειδικά όταν στη λίστα του κάθε DJ υπάρχουν τραγούδια από παλιές σειρές όπως π.χ. Kabamaru, Jumaru, Thundercats, Ghostbusters και πολλά ακόμα!)!
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα θυμηθούμε, θα διασκεδάσουμε και θα υποστηρίξουμε την αγαπημένη μας μουσική / κουλτούρα σε μια αξέχαστη βραδιά!

Την εκδήλωση μπορείτε να την βρείτε εδώ: