Hearthstone Grand Prix: Πετάει για Σουηδία ο Dethelor

Στη Σουηδία θα βρεθεί σήμερα ο Δημήτρης «Dethelor» Θεοδωρόπουλος, που θα αγωνιστεί στο Hearthstone Grand Prix του Dreamhack Winter

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στη Σουηδία θα βρεθεί σήμερα ο Δημήτρης «Dethelor» Θεοδωρόπουλος, που θα αγωνιστεί στο Hearthstone Grand Prix του Dreamhack Winter

hsnewsheader_w700_h247

Περίπου 200 παίκτες (πιθανότατα παραπάνω αν αυξηθούν τα slots) θα τεθούν αντιμέτωποι στο Hearthstone Grand Prix, με στόχο το έπαθλο των 40.000 δολαρίων. Στο Jönköping θα βρεθεί και ο Έλληνας παίκτης, Δημήτρης «Dethelor» Θεοδωρόπουλος με στόχο την κορυφή. Τις δύο πρώτες μέρες (26-27 Νοεμβρίου) θα δούμε τους παίκτες να δίνουν «μάχες» στα swiss ώστε να βρεθούν στο top 16 της 28ης Νοεμβρίου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με το Δημήτρη λίγο πριν βρεθεί στη σκανδιναβική χώρα και μας είπε πως αρχικός του στόχος είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στα νοκ-άουτ (αυτό προϋποθέτει σκορ 7-2 ή καλύτερο στα swiss) και πως πάντα στο μυαλό του υπάρχει η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Να σημειώσουμε πως το format είναι best of 5, Last hero standing.

Ο παίκτης της Fade 2 Karma βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς την Δευτέρα βρέθηκε τρεις φορές στην 9η θέση στην Ευρώπη στο ladder, ενώ μην ξεχνάμε πως έρχεται και από την κατάκτηση του EIZO Community Cup #3. Η πρωτιά εκείνη του εξασφάλισε μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης που διεξαχθούν το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου με 16 παίκτες να λαμβάνουν μέρος.

Η επίσημη σελίδα του Dethelor στο Facebook
Η επίσημη σελίδα του event

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft